טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, בני הבכור בן 4 . מגיל 2 הוא מתעורר כמה פעמים בלילה - פיפי, לשתות וכמובן בשעה 4 בבוקר הוא חייב לעבור אליי למיטה. אני מחזירה אותו, ולאחר 10 דקות הוא חוזר אליי חזרה. זה נורא מפריע לי ולבעלי גם מבחינת הזוגיות וגם מבחינת זה שהוא בועט בנו יושן לרוחב וכו. אני מדברת איתו המון קנינו לו מיטה חדשה "של גדולים" אבל זה לא עוזר. לפעמים הוא גם קם בבכי באמצע הלילה. מה עושים? הבן שלי הקטן בן 2.3 והוא לא עובר אלינו... למה הגדול כן? וכיצד ניתן למנוע זאת? האם זה נובע מפחדים מסוימים? האם זה קשור לחוסר ביטחון עצמי? מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מורן אני מאמינה שהקושי נובע מקשיים בנפרדות. לכל הילדים יש פחדים בגיל זה, ולא נשמע שהוא עובר אליכם בגלל הפחדים. גיל שנתיים הוא גיל "תגלית" הנפרדות (כשהילד מבין שהוא יישות עצמאית ונפרדת והסוביים אותו כנ"ל). אני מציעה להיוועץ באיש מקצוע באיזור מגורייך, המומחה לגיל הרך. בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד