מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ללא שינהענת07/04/2008
אני אמא לילדה בת שנה ו-5 חודשים
בעייתי היא- ביתי עדיין ישנה בחדרנו ז"א מיטתה נמצאת עדיין בחדרנו אך היא מסרבת בכל תוקף לישון בה ,הסירוב מתבטא בצווחות איימים ובכי ללא הפסקה כאשר אני או בעלי מנסים להעביר אותה למיטתה
בעלי טוען שמהתחלה הרגלתי אותה לישון איתנו במיטה דבר שלא הייתי צריכה לעשות (היום אני יודעת שזו היתה טעות גדולה) והיום היא פשוט לא מוכנה לישון בה,לעיתים היא נרדמת במיטתנו ואז אנחנו מצליחים להעביר אותה למיטתה אבל אחרי מספר דקות היא מתעוררת ואם אנחנו לא מסכימים לקחת אותה למיטתנו אז מתחיל סיפור שלם של בכי וצווחות ולנו אין כוחות להתמודד עם זה בלילה כי אנחנו כ"כ עיפים אז בלית ברירה אנחנו לוקחים אותה אלינו רק בשביל שיהיה שקט בבית(לפעמים לא נעים לנו מהשכנים אז אנחנו סוגרים את החלונות),בנוסף המוצץ נופל לה בלילה או שהיא זורקת אותו והיא התרגלה שאנחנו מחזירים לה אותו כך שהיום אם נופל לה המוצץ אז היא מתחילה לבכות עד שאנחנו מחזירים לה אותו ליד או לפה
החיחה הפך להיות בלתי נסבל אני ובעלי הגענו לרמות גבוהות של עיפות וכמו כן גם תפקדנו במהלך היום לקוי בגלל חוסר בשינה
אנחנו מעונינים לדעת מה לעשות כדי להרגיל אותה לישון לילה שלם ובמיטה שלה כדי לחזור למסלול חיים תקין ונורמלי (זוגי ומשפחתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי שינה
שרון באומל09/04/2008שלום ענת
אני ממליצה בחום על הספר של פרופ' אבי שדה "לישון כמו תינוק". מתוארת שם שיטה להקניית עצמאות בשינה שהיא טובה ויעילה. או לחלופין ללכת להיוועץ באיש מקצוע המומחה בגיל הרך או למעבדת השינה של פרופ' אבי שדה.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)