עזרתך בדחיפות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרתך בדחיפות
    מירב
    07/04/2008

ביתי בת השנה היתה מקסימה עד לפני שלושה חודשים לא הרגשתי בכלל שיש תינוקת בבית מלפני שלושה חושים הילדה הפכה פשוט לסיוט היא תלותית בי מאוד לא מוכנה להישאר עם אף אחד מבני המשפחה היא כל היום רק זוכלת ובוכה בכי צרכות ורודפת אחרי כל הזמן בבכי היסטרי היא רוצה להיות כל הזמן בידים יש לציין שנתתי לה לבכות וזה נהיה ממש חמור מרגע לרגע עד שהיא נחנקת מהבכי החיים שלי הפכו סיוט אין לי יום ואין לי לילה כי כל יום ב - 11 בלילה היא מתעוררת וצורחת עד שאני לוקחת אותה למיטה לידי לפני שבוע רשנתי אותה לגן ודם שם היא כל הזמן בוכה הייתי אצל רופא והכל תקין אצלה מה אני עושה היא פשוט לא נותנת לי לחיותכלום לא מעניין אותה חוץ ממני נתתי לה המון גרוים למשחק זה מעסיק אןתה מספר דקות ושוב היא רודפת אחרי אנא עזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתך בדחיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עם ילדה בת שנה

שושי יעקובי
    08/04/2008

בתך בת השנה מתנהגת בצורה הטבעית ביותר. היא התפתחה שכלית ורגשית, היא מבינה יותר, היא קשורה אליך יותר, לכן היא זקוקה לך יותר. אצל הרבה מאוד ילדים ותינוקות רואים את השינוי בשלב הזה. לא עוד תגובה מקבלת כלפי כל מבוגר או נוכח פרידה מאמא. לילדים בגיל שנה הרבה יותר קשה להיפרד מהוריהם מאשר לתינוקות, הם מבינים יותר את המשמעות של הפרידה. תהני משלב ההתאהבות הזה. גם אם האהבה הזו מוענקת לך במינון קצת גבוה מידי. קצת "חונק" מידי. זה רק עוד שלב בהתפתחות.
    שושי יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו