מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 4.5 שחושב שהוא ילד רעמירב31/03/2014
שלום יש לי ילד בן 4.5 שהוא כל הזמן אומר שהוא ילד רע , ברגע שהוא לא מתנהג יפה הוא מספר לי שהילד הרע השתלט לו על הצינורות בגוף ולא יוצא ממנו ושהוא באמת לא רוצה להתנהג ככה.
אני כל הזמן מסבירה לו שאין דבר כזה ילד רע יש התנהגות לא יפה והוא ממשיך בלי הרף כל הזמן לדבר על הילד הרע ועל מה שהוא עושה לו בגוף ואני מאוד חוששת מזה .
בגדול הוא ילד מקסים שמתנהג נורא יפה ורק לאחרונה הוא מתחצף וכשאני מעירה לו הוא חוזר אחרי הדברים שאני אומרת וממש לא מקשיב וההתנהגות הזו ממש לא מאפיינת אותו.
הייתי שמחה לקבל ייעוץ איך להתמודד מולו
אשמח לתשובה במהרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לשאלה שלי עזרה דחוף
מירב02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
מירב02/04/2014שלום יש לי ילד בן 4.5 שהוא כל הזמן אומר שהוא ילד רע , ברגע שהוא לא מתנהג יפה הוא מספר לי שהילד הרע השתלט לו על הצינורות בגוף ולא יוצא ממנו ושהוא באמת לא רוצה להתנהג ככה.
אני כל הזמן מסבירה לו שאין דבר כזה ילד רע יש התנהגות לא יפה והוא ממשיך בלי הרף כל הזמן לדבר על הילד הרע ועל מה שהוא עושה לו בגוף ואני מאוד חוששת מזה .
בגדול הוא ילד מקסים שמתנהג נורא יפה ורק לאחרונה הוא מתחצף וכשאני מעירה לו הוא חוזר אחרי הדברים שאני אומרת וממש לא מקשיב וההתנהגות הזו ממש לא מאפיינת אותו.
הייתי שמחה לקבל ייעוץ איך להתמודד מולו
אשמח לתשובה במהרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 4.5 שחושב שהוא ילד רע - תגובה
ד''ר ג'וי בנטוב02/04/2014שלום מירב,
קודם כל צר לי שלקח לי זמן להגיע לפניה שלך, כנראה פספסתי את הפניה הראשונית.
לגבי בנך, קודם כל להרגיע אותך, שזה מאוד שכיח בגיל הזה שילדים עסוקים ומתייחסים לחלק הרע בעצמם, בעולם ובאחר. ילדים נפגשים עם חוקים וטרם מבינים את תפקיד החוקים ולעיתים מתקשים להשימע להם. זהו תהליך חינוכי שבהדרגה אנו רוצים שהילדים ילמדו שהחוקים מטרתם להגן עליהם. כך על מנת לסייע לו להישמע לכללים ולחוש לכן גם "ילד טוב" את צריכה לעבוד איתו על גבולות, כל פעם שאת לא מרשה משהו או שמה גבול הסבירי לו מדוע הגבול הזה חשוב, למה את מבקשת את זה ממנו, באיזה אופן הכלל הזה שומר עליו ועל הסביבה. כך הוא יוכל להרגיש בנוח יותר לשתף פעולה עם הגבולות שאת מציבה. כאשר הוא לא משתף פעולה עם הגבול שאת מציבה, נסי לחשוב על זה מהזוית שלו מדוע הוא לא משתף פעולה, איך הוא רואה את הדברים. תגידי לו את הצד שלו כפי שאת רואה את זה, כדי שירגיש שאת מבינה אותו, והסבירי לו למה מרות שאת מבינה את הצד שלו חשוב שהוא יקשיב למה שאת מבקשת.
מקווה שזה עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)