מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעוררות חוזרת בלילה בצעקות-בת 3תהל08/04/2014
שלום רב
שמי הוא ג'סיקה ואני אמא לתהל בת 3 ותאומים בני שנה וחצי.
תהל כבר כחצי שנה מתעוררת הרבה בלילה בצרחות וקוראת לי, היא ישנה איתנו מאמצע הלילה אבל למרות הכל היא מתעוררת המון וקוראת לי בצעקות מה שגם גורם לי לאבד את הסבלנות אחרי כמה שעות
עד עכשיו הייתי בטוחה שזה קשור לתקופה של "חלומות" אבל אני כבר לא בטוחה
מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב אני כבר ממש מיואשת
תודה רבה מראש
ג'סיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעוררות חוזרת בלילה בצעקות-בת 3 - תגובה
ד''ר ג'וי בנטוב09/04/2014שלום ג'סיקה,
אכן נשמע מעייף ומתסכל לקום כל כך הרבה במהלך הלילה.
נסי לבדוק עם ביתך האם היא חשה בטוחה ולבדוק איתה מה יכול להגביר את תחושת הביטחון שלה בזמן השינה. פעמים רבות אנחנו משתמשים בחפצים להרגעה, אצל תינוקות זה בולט - מוצץ, חיתול טטרה, שמיכה וכך זה מקל עלינו המבוגרים ומאפשר להם יותר עצמאות והרגעה עצמית. את יכולה לנסות לבנות עם ביתך גם כל חפצים שיסייעו לה להירגע. שמיכה ומצעים מיוחדים ונעימים שתבחרו לה, מגרש חלומות רעים, בובה שהיא אוהבת וכדומה ולבנות יחד עימה שלחפצים אלו תיהיה בשפעה מרגיעה עליה גם בהעדרך וכך כשהיא נבהלת בלילה ממשהו היא יכולה להעיזר בהם במקום להעיר אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)