הבדל בין ההורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבדל בין ההורים
    טעות..שוב מור
    11/04/2014

שלום,
    אני אמא לבן חמש ולבת שלוש.
    בני כבר תקופה ארוכה מכה את אביו ומתנהג אליו בזלזול.
    הבעיה שלאחרונה המצב הסלים.
    דוגמא: יושבים בארוחת ערב ארבעתנו,בעלי אומר לבני "תפסיק לצעוק" מיד בני בועט בו.
    כלפיי הדברים הללו לא קורים כלל וכלל.
    איך אני צריכה להגיב ?
    האם לעמוד לצד בעלי?
    כשבעלי ובני בעימות מתחילות הדמעות של בני והוא רץ וצועק "אמא" כאילו שאני אציל אותו מידי אביו.
    יש לציין שבעלי אבא נהדר ואוהב.
    אנחנו לא יודעים מה לעשות.
    תודה
    מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין ההורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בין ההורים - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    15/04/2014

שלום מור,
    נשמע שיש פלונטר ביחסים בין בנך לבעלך, כלומר בחלק ההרמוני כיף להם והם נהנים יחד. אך כשיש צורך בהצבת גבולות והרצונות שלהם לא בהלימה מתחיל חיכוך. יתכן שבעלך חש שהוא לא מצליח להציב גבולות לבנך ואז חש עלבון וכעס שהבן שלכם אינו מקשיב לו ואז יכול לגיב בתקיפות יתר.
    והבן שלכם קולט את העניין כך שנוצר ביניהם מתח וכעס. הדבר שנדרש הוא עבודה פנימית של בעלך על עצמו כאב, כמציב גבולות. ההתערבות שלך לא תפטור את העניין כי הקושי הוא בין בעלך לבין בנך. אני ממליצה לכם לפנות להדרכת הורים, בעלך יכול להגיע עצמאית או שאת יכולה לבוא עימו אם הוא חש יותר בנוח כשאת תיהיה שם. תוך פגישות ספורות תוכלו לעלות על מקור הקושי ודרכי פיתרון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו