קללות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קללות
    מירב
    22/04/2014

שלום
    יש לי ילד בן 3.6 שנים לפני כחצי שנה הילד שמע בגן את הקללה "שרמוטה" ומאז הוא לא מפסיק להגיד אותה ברגע של עצבים ולא משנה למי. יש לציין שברגע ששמעתי את המילה אני ובעלי נחרדנו וניסינו כל מיני שיטות של עונשים שכמובן כלום לא עזר.
    ניסיתי להתעלם ולהגיד לו שלא נעים לי לשמוע מילים לא יפות, ניסיתי להעניש באותו הרגע בזה שאני מכניסה אותו לחדר לחשוב על זה ועוד כל מיני שיטות,
    ברגע שהוא הבין שאנחנו מתייחסים למילה יותר מידי הוא פשוט אומר אותה כל הזמן.
    מבקשת עזרה איך לגרום לו להפסיק להגיד את המילה הזו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קללות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קללות בבקשה תשובה

מירב
    24/04/2014

שלום
    יש לי ילד בן 3.6 שנים לפני כחצי שנה הילד שמע בגן את הקללה "שרמוטה" ומאז הוא לא מפסיק להגיד אותה ברגע של עצבים ולא משנה למי. יש לציין שברגע ששמעתי את המילה אני ובעלי נחרדנו וניסינו כל מיני שיטות של עונשים שכמובן כלום לא עזר.
    ניסיתי להתעלם ולהגיד לו שלא נעים לי לשמוע מילים לא יפות, ניסיתי להעניש באותו הרגע בזה שאני מכניסה אותו לחדר לחשוב על זה ועוד כל מיני שיטות,
    ברגע שהוא הבין שאנחנו מתייחסים למילה יותר מידי הוא פשוט אומר אותה כל הזמן.
    מבקשת עזרה איך לגרום לו להפסיק להגיד את המילה הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קללות בבקשה תשובה - תגובה

טל כרמלי טבת
    25/04/2014

שלום מירב,

אכן מדובר במילה לא נעימה ורצונכם שיפסיק להשתמש בה הוא מובן ביותר.

עם זאת נשמע כאילו ניסיתם המון שיטות - מהתעלמות ועד ענישה מיידית - ושום דבר לא עוזר.
    כפי שכתבת בעצמך, בנך קלט שאמירת המילה גוררת התייחסות רבה, בהלה, כעס, תשומת לב כלפיו וכו' - זה מוצא חן בעיניו, ומאז הוא אומר אותה שוב ושוב. נסו להיות עקביים בכך שלא תגיבו לאמירות הללו, ועם הזמן הוא יראה שאין עוד טעם בכך ויפסיק מעצמו. במקביל המשיכו להעביר מסר כללי שאצלכם בבית לא משתמשים במילים גסות או מעליבות, ותנו דוגמא אישית, כך ילדים לומדים בצורה הטובה ביותר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קללות למה אין תגובה

מירב
    25/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו