טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,ביתי בת 5 שנים.בשבוע האחרון הרבתה להתעורר בלילות גם עקב צינון וגם מחלומות.שלשום בלילה בכתה תו"כ שינה ואמרה פעמיים "לא אמא אל תעשי לי משהו בפושפוש(כינוי לפות)" ואז אמרה "לישון אמא רק לישון".למחרת שאלנו אותה האם מישהו נגע בה באיבר המין וענתה שלא,גם לגבי ילדים/מבוגרים.אם תוכלו להתייחס איך ניתן להבין התכנים שעלו,והאם צריכים להדליק אור אדום,כי אותנו זה הלחיץ,תודה רבה,חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד