תכנים מיניים בחלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תכנים מיניים בחלום
    חן
    23/04/2014

שלום,ביתי בת 5 שנים.בשבוע האחרון הרבתה להתעורר בלילות גם עקב צינון וגם מחלומות.שלשום בלילה בכתה תו"כ שינה ואמרה פעמיים "לא אמא אל תעשי לי משהו בפושפוש(כינוי לפות)" ואז אמרה "לישון אמא רק לישון".למחרת שאלנו אותה האם מישהו נגע בה באיבר המין וענתה שלא,גם לגבי ילדים/מבוגרים.אם תוכלו להתייחס איך ניתן להבין התכנים שעלו,והאם צריכים להדליק אור אדום,כי אותנו זה הלחיץ,תודה רבה,חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכנים מיניים בחלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכנים מיניים בחלום - תגובה

יאיר סהר
    28/04/2014

שלום חן,
    אני מבין שההתבטאות הדאיגה אתכם.
    נשמע שלאור הדאגה גם פעלתם באופן מתבקש, וערכתם בירור עם בתכם לגבי הנושא.

חשוב לזכור שכמו במבוגרים, כך גם אצל ילדים - בחלומות עשויים לעלות תכנים מגוונים שאינם בהכרח קשורים לחוויות קונקרטיות.

המשיכו להיות ערניים ורגישים להתנהגותה כפי שעשיתם עד היום, אולם לא נשמע לי שיש כרגע סיבה לדאגה.

במידה ויראה שינוי התנהגותי מהותי, אז נראה שתהיה סיבה "להדליק אור אדום".
    במקרה כזה אני מזמין אתכם לשוב ולעדכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חן
    28/04/2014

תודה רבה לך על התשובה,חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה רבה

יאיר סהר
    29/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו