בעינין ילדה בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעינין ילדה בת 5
    נועה
    11/05/2014

ביתי בת החמש קמה לעיתים בלילות ונכנסת לחדר השינה שלי ושל בעלי. אמש היא נכנסה לחדר שינה וישנה איתי. בבוקר שאלתי אותה למה היא נכנסה לחדר שינה והאם משהוא הפריע לה טענה שאביה הפריע לה ונגע לה בחזה וברגליים ושנתן לה מכה ברגל ....מעבר לזה אמרה שנגע לה באיבר מין ואז הכחישה זאת בתוקף. הסברתי לה שזה לא מקובל ושהיא תספר לי מעתה הכל. מה אני אמורה לעשות במצב זה? האם יש דרך לבדוק אם זה אמיתי? איך פותרים עינין זה? אגב היא ילדה פקחית וערנית ומעולם לא התלוננה בפניי על הנ"ל אשמח לתשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעינין ילדה בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעינין ילדה בת 5 - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    12/05/2014

שלום נועה,
    אכן דאגתך מובנת, המילים של ביתך מעוררים דאגה. זה לא שגרתי שילדים אומרים אמירות כאלו. אין דרך לוודא מה באמת ארע, מה טיב הקשר שלה עם אביה? איזה עוד גברים נוכחים בחייה?
    במידה וישנה פגיעה מינית מסוג כלשהו בדרך כלל תראי זאת בסימני מצוקה נוספים, קשיי שינה, קשיי ריכוז, תלונות על כאבים סומאטיים. חשוב שתמשיכי לפתוח עליה עין ולהיות קשובה אליה. את יכולה לפרקים גם לשאול אותה ישירות האם מישהו עשה לה משהו לא נעים או פגע בה. כמו כן אם עדיין יהיה חשש שמשהו מפריע לה או חשש לפגיעה מינית כדאי לפנות להתייעצות פסיכולוגית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נועה
    12/05/2014

אני עם היד על הדופק ומדברת איתה המון גם לגבי אבחון אני פניתי לאיש מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו