טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ביתי בת שנה וחצי מדברת ממש יפה התחילה מוקדם מפותחת אני מדברת איתה המון כאשר אני קוראת לה סיפור אני נותנת לה לה להשלים את המילה האחרונה אני מתחילה להגיד אות שתיים והיא משלימה אותי כך גם בשירים שאני שרה לה (משלימה גם צבעים ומספרים ויש ספר אחד שהיא ממש משלימה את המשפט הנגדי האם זה נכון לעשות כך?אולי היא משלימה מהזיכרון ולא מידע ? האם זו הדרך הנכונה ללמד?או שאני אולי קצת עושה נזק ?אולי פשוט להקריא את הסיפור כולו בלי לשלב אותה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילי, נשמע לי שאת אמא שמושקעת מאוד בביתה, זה מקסים ונראה שאת עושה עבודה מצוינת. את משתפת את הבת שלך ומאפשרת לה להיות חלק מהאינטראקציה במהלך הקראת הסיפור. בצורה כזו ההקשבה שלה היא הקשבה פעילה, והיא נדרשת לעשות יותר מאשר רק לשמוע את קולך. היא מנסה לזכור (מקור הידע הוא זיכרון), משלימה בהתאם, ובכך מתרגלת גם שליפה של הידע מהזיכרון, וגם הבעה קולית מילולית.
פשוט נהדר, המשיכי כך - אין סיבה לחשש.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד