טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילדה בת 4.5 - ילדה טובה, חכמה ובוגרת. סבתא אחת שלה (חמותי) מפנקת אותה באופן מוגזם - אין הגבלה על כלום - ממתקים, סרטים וכ"ו. הסבתא השניה (אמא שלי) עושה איתה דברים יותר חינוכיים ומלמדת אותה כל מיני דברים ולא מפציצה אותה בממתקים. לצערי היא מעדיפה ללכת לסבתא "המפנקת" ולי זה חבל כי אין לה עדיין תפיסה רחבה של הדברים. אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש משהו שאני יכולה לעשות (חוץ מלומר לסבתא להרגע עם הממתקים והטלוויזיה, שזה לא עוזר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סבים וסבתות שמעניקים אהבה הם רווח נקי לילדים. זו הזדמנות בשבילם להרחיב את מעגל האנשים המשמעותיים להם, וכל אחד בדרכו מעניק להם אהבה ומעשיר את חייהם. תפקיד החינוך ברובו נמצא בידי ההורים. הילדה תלמד להעריך את שתי הסבתות, כל אחת מספקת צורך אחר. האחת לא באה במקום השניה, אפשר לאהוב את שתיהן ולהנות ממה שיש להן להציע לילדה. שושי יעקובי פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד