סבתות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סבתות
    לי
    10/04/2008

שלום
    יש לי ילדה בת 4.5 - ילדה טובה, חכמה ובוגרת. סבתא אחת שלה (חמותי) מפנקת אותה באופן מוגזם - אין הגבלה על כלום - ממתקים, סרטים וכ"ו. הסבתא השניה (אמא שלי) עושה איתה דברים יותר חינוכיים ומלמדת אותה כל מיני דברים ולא מפציצה אותה בממתקים. לצערי היא מעדיפה ללכת לסבתא "המפנקת" ולי זה חבל כי אין לה עדיין תפיסה רחבה של הדברים. אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש משהו שאני יכולה לעשות (חוץ מלומר לסבתא להרגע עם הממתקים והטלוויזיה, שזה לא עוזר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבתות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם סבים וסבתות

שושי יעקובי
    15/04/2008

סבים וסבתות שמעניקים אהבה הם רווח נקי לילדים. זו הזדמנות בשבילם להרחיב את מעגל האנשים המשמעותיים להם, וכל אחד בדרכו מעניק להם אהבה ומעשיר את חייהם. תפקיד החינוך ברובו נמצא בידי ההורים. הילדה תלמד להעריך את שתי הסבתות, כל אחת מספקת צורך אחר. האחת לא באה במקום השניה, אפשר לאהוב את שתיהן ולהנות ממה שיש להן להציע לילדה.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו