ילד בן שנתיים- נסיעה לשבוע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים- נסיעה לשבוע
    ליאת
    26/05/2014

שלום. בני בן שנתיים . מאוד מחובר אלי. זקוק למגע מרגיע שלי לפנות בוקר כשמתעורר בבכי. בהתעוררות בבוקר זקוק שאשב איתו לפחות 10 דקות. בהרדמות בלילה מוכן ללכת לישון רק כשאני מחזיקה לו את היד עד שנרדם. כשבוכה, תמיד זקוק לי כדי להרגע. בוכה "אמא אמא" וכשאני מרימה אותו מיד נרגע. אני אמורה לנסוע לשבוע בחו"ל בעוד חודשיים. תוכנן לפני שנה . חשבתי שעד שיגיע המועד הוא כבר יגדל ויהיה פחות תלוי בי.אבל כעת אני בספק אם זה נכון לעזוב אותו לשבוע. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים- נסיעה לשבוע - תגובה

יאיר סהר
    01/06/2014

שלום ליאת,
    מצטער על העיכוב בתגובה.
    אכן נשמע שיש לך קשר מאוד טוב עם בנך, והוא אכן זקוק לך כתמיכה רגשית.
    האם ישנם עוד מטפלים בסביבתו? (אביו, סבא וסבתא, דודים)
    מהו טיב הקשר שלו איתם?
    מי אמור לטפל בו בזמן הנסיעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ליאת
    01/06/2014

בני אמור להשאר עם אבא שלו והאחיות שלו. בשגרת היומיום אנו לוקחים חלק שווה בטיפול בילדים כך שמהבחינה הזו לא תהיה לו חריגה מהשגרה. אך כל מה שקשור לצרכים הרגשיים מקבל יותר מענה אצלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

יאיר סהר
    08/06/2014

שלום שוב,
    במקרה כזה, בו אין חריגה גדולה מהשגרה, איני רואה סיבה לחשוש מהנסיעה.
    אין ספק שיתכן וירגיש קושי מסוים בהיעדרך, אך בהינתן שאביו - כאחת הדמויות המטפלות העיקריות - נמצא איתו.
    אני מאמין שנסיעה שכזו עשוי אף לאפשר לו היכרות עם מצבים חדשים, כדוגמת הצורך להירדם ללא היד שלך, שעשויה דווקא לפתח אצלו כישורים ויכולות חדשים.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו