טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כשאני נמצאת בגן שעשועים עם בתי היא רצה ממתקן למתקן בהתלהבות , דבר שנתיש אותי - כי אני צריכה לרוץ אחריה. בים - היא אינה פוחדת ורצה לים. אני כמובן עומדת על כך שתיתן לי יד כי אחרת אי אפשר לכן אני מוותרת על גני שעשועים או ים. מה ניתן לעשות? בדרך כלל, היא שקטה , נינוחה בעגלה, רק במרחבים אני מרגישה את הרצון שלה לרוץ חופשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אפשרת, מה שאת מתארת זו סקרנות ויצר חקרנות טבעי, בגיל זה ילדים מחזקים באופן זה את היכולות המוטוריות ואת הביטחון הגופני שלהם, הם סקרנים לגלות את העולם ולהתנסות. זה נהדר ובריא שביתך נוהגת כך. עבור ההורים, אין ספק שזו תקופה תובענית ומעייפת מהרבה בחינות. על מנת להקל עליך נסי לקחת אותה לגינות מגודרות שהמתקנים בהם מותאמות לגיל שלה ולכן פחות מהווה סכנה. כמו כן יהיה קשובה לכוחות שלך - בימים שיש לך אנרגיות קחי אותה לגן יותר פתוח וגדול ובימים שאת עייפה יותר, שחקי עימה בבית במרחב המוכר והבטוח או שתכלו לבית של חברים שגם שם מצד אחד יש צעצועים חדשים מצד שני המרחב תחום ובטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד