התנהגות תינוקת בת 15 חודשים בים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות תינוקת בת 15 חודשים בים
    אפרת
    07/06/2014

כשאני נמצאת בגן שעשועים עם בתי היא רצה ממתקן למתקן בהתלהבות , דבר שנתיש אותי - כי אני צריכה לרוץ אחריה. בים - היא אינה פוחדת ורצה לים. אני כמובן עומדת על כך שתיתן לי יד כי אחרת אי אפשר לכן אני מוותרת על גני שעשועים או ים. מה ניתן לעשות? בדרך כלל, היא שקטה , נינוחה בעגלה, רק במרחבים אני מרגישה את הרצון שלה לרוץ חופשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות תינוקת בת 15 חודשים בים - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    08/06/2014

שלום אפשרת,
    מה שאת מתארת זו סקרנות ויצר חקרנות טבעי, בגיל זה ילדים מחזקים באופן זה את היכולות המוטוריות ואת הביטחון הגופני שלהם, הם סקרנים לגלות את העולם ולהתנסות.
    זה נהדר ובריא שביתך נוהגת כך.
    עבור ההורים, אין ספק שזו תקופה תובענית ומעייפת מהרבה בחינות. על מנת להקל עליך נסי לקחת אותה לגינות מגודרות שהמתקנים בהם מותאמות לגיל שלה ולכן פחות מהווה סכנה. כמו כן יהיה קשובה לכוחות שלך - בימים שיש לך אנרגיות קחי אותה לגן יותר פתוח וגדול ובימים שאת עייפה יותר, שחקי עימה בבית במרחב המוכר והבטוח או שתכלו לבית של חברים שגם שם מצד אחד יש צעצועים חדשים מצד שני המרחב תחום ובטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו