להעביר את הילדה גן עכשיו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להעביר את הילדה גן עכשיו?
    אמא מודאגת
    11/04/2008

שלום יקרות.
    אני מאוד מתלבטת הבת שלי בגן מספטמבר ולאורך כל השנה היו דברים שלא יכולנו לקבל. החל מאלימות של ילדים בתכיפות גבוהה ועד לתזונה לקויה של צוות הגן לילדים. היום בניסיון לשוחח עם הסייעת היא התפרצה עלי ההתנהגה בצורה מאוד מעוררת חשד. השאלה היא האם אני לא אגרום לילדתי נזק אם אעביר אותה גן לתקופה של פחות מארבעה חודשים? ובשנה הבאה אנחנו עוברים דירה והיא שוב תעבור גן? מה עושים ? גם להביא אותה לגן ביום ראשון מאוד מלחיץ אותנו. יש לנו אופציה לגן אחר. ובסך הכל מדובר בילדה מאוד חברותית (כמעט בת שלוש). אשמח לנקודת מבט מקצועית. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להעביר את הילדה גן עכשיו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברה לגן אחר

שושי יעקובי
    14/04/2008

את נשמעת פגועה וכועסת על הסייעת (כנראה בצדק) ותחושות אלו מעוררות הרבה פעמים צורך לפעול, להגיב, למצוא פתרון מיידי. הארוע שקרה לא היה ברמת הילדה ולכן איני רואה צורך לנקוט בפעולה מיידית ברמה שלה. אבל מבחינתך הארוע שהתרחש הוא לא תקין וחייב התייחסות. הדמות אליה את צריכה להפנות את השאלות, הספקות, העלבון ואי שביעות הרצון היא הגננת או מנהלת הגן,. לא הסייעת היא הדמות לפנות אליה במצבים כאלה.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו