אוננות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות
    דנה
    08/06/2014

ביתי בת עשר וחצי,אין איתה בעיות מיוחדות..ילדה שמחה וטובה.אני ובעלי ישבנו בסלון והיא ישבה במחשב עם הגב אלינו .בעלי ליטף לי את החזה (עם בגדים כמובן)לכמה דקות.כשביתי הלכה לישון היא אמרה לי שהיא חיבת לספר לי משהו ,והיא סיפרה שראתה אותנו וזה עשה לה חשק לאונן ואכן עשתה זאת.אני הייתי די קולית ואמרתי לה שלפעמים אבא ואמא מתלטפים ככה ולא שמנו לב והיינו צריכים לעשות את זה בפרטיות...אין לי בעיה עם האוננות שלה באופן כללי ,שהרי זה טבעי.מטרידה אותי המחשבה שמה שגרם לה לאונן זה הוריה המתלטפים...דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות - תגובה

טל כרמלי טבת
    08/06/2014

שלום דנה,

כפי שציינת אוננות בגיל הזה הינה דבר טבעי, כל עוד מתרחש בתדירות ובמקום סבירים שלא מפריעים לילד ולסביבתו. טוב שבתך מרגישה פתוחה איתך ויכלה לשתף אותך במה שהציק לה. מדבריה עולה שהמראה של הוריה מתלטפים היה מגרה עבורה. מכיוון שגם כך היא כנראה עסוקה בנושאים של מיניות, נראה שעל מנת להקל עליה יהיה נכון להגביל בצורה מסוימת את המחוות הגופניות ביניכם בנוכחותה. עליכם למצוא את הגבולות שיהיו גם לכם נוחים ולא תרגישו כי הם מגבילים אתכם מדי, אך בשלב זה נראה כי עבור בתכם רצוי לבצע פעילות כזאת שלא לעיניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו