מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות מוזרה אצל תינוקת בת שנה 10חגית חיון08/06/2014
אני מאוד מודאגת מהבת שלי ... תותי בת שנה ו10 חודשים עם עיכוב התפתחותי רב תחומי.
הילדה עברה סדרת בדיקות EEG.M.R.I איבחון פסיכולוגי היא מטופלת בהתפתחות הילד פעמים בשבוע פזיו וריפוי ועיסוק.
הילדה כבר 10 חודשים חובטת את הראש בקיר או דופק את פלג גופה העליון בלול שלה היום מקרים של אובדן הכרה.
לאחרונה התחילה לפתות את הטיטול למרוח על גופה את הצוואה שלה ובנוסף היא אוכלת את הצואה שלה המקרה הזה חזר על העצמו כבר 10 פעמים.
אני חוששת מאוד ומודאגת.
לפעמים שהיא משחקת היא נעלמת לי אני קורא בשמה כמה וכמה פעמים אבל אין תגובה \רק לאחר צעקה בעוצמה גבוהה או ניעור קל .
היא לא חשה כאב שמקבלת מכה בראש או באיבר אחר בגופה היא לא בוכה
במהלך חיסון היא בוכה לאחר כמה שניות שהחומר מתפשת בגופה
לפני שלושה חודשים היינו אצל רופאה התפתחותית ונורולית היא חושדת שלידה יש פיגור קל
אבל רק בגיל 3 היא תחתום סופית עם החשד שלה הכן נכון פעם אמרו לי שהילדה יש לה אוטזים ברמה קלה אשמח לקבל תשובה או פתרון לבעיות אכילת הצוואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מוזרה אצל תינוקת בת שנה 10 - תגובה
טל כרמלי טבת08/06/2014שלום חגית,
את אכן מתארת קושי התפתחותי נרחב בתחומים רבים. טוב שאתם נמצאים במעקב ובטיפול במכון להתפתחות הילד. נראה לי נכון שתעלי שם את הדאגות שלך בפני אנשי המקצוע שכבר פגשו את בתך, ויוכלו לייעץ ולהדריך לאור ההיכרות. נשמע שבתך עלולה להגיע למצבים בהם היא מסכנת את עצמה, וגם בשל כך המשפחה כולה זקוקה לייעוץ. מעבר לכך מדובר בהתמודדויות קשות שבוודאי מציבות בפניכם קשיים רבים, ואולי תוכלו לקבל שם גם ליווי לצורך תמיכה. בנוגע לאבחנה, פני שוב לרופא התפתחותי, ואם הוא יתרשם שיש צורך לערוך אבחון לנושא האוטיזם הוא יפנה אתכם לכתובת הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי דכי עוד הבחנת של פסיכולוג
חגית חיון10/06/2014הייתי רוצה שעוד פסיכולוג יבחן אותה לקבל עוד חוות דעת
את חושבת שזה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי דכי עוד הבחנת של פסיכולוג - תגובה
טל כרמלי טבת10/06/2014אני חושבת שזה בסדר גמור. במיוחד כשמדובר בבעיה כה מורכבת, סביר שתרצי לשמוע דעות נוספות. קחי בחשבון שייתכן שבקופת חולים לא ירצו לממן זאת, ותצטרכי לעשות זאת באופן פרטי. אני ממליצה לגשת לפסיכולוג התפתחותי, או לפסיכולוג שמומחה בהפרעות שעל הספקטרום האוטיסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)