בן 6 אומר שהוא טיפש ומרביץ לעצמו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 6 אומר שהוא טיפש ומרביץ לעצמו
    ענת
    11/06/2014

שלום,

הבן שלי בן אוטוטו 6, האו ילד מאוד חכם אבל לאחרונה התחיל עם התנהגות מטרידה
    כאשר הוא נתקל בקושי או כאשר אני כועסת עליו בגלל התנהגות לא טובה הוא מתחיל לבכות ואומר שהוא טיפש ומטומטם ומתחיל להרביץ לעצמו

ממה זה נובע ואיך להגיב?
    אני כמובן אומרת לו שהוא לא טיפש ושלא ירביץ לעצמו אבל מאוד מטריד אותי גם לאן זה יכול להידרדר....

אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לתגובה...

ענת
    12/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 6 אומר שהוא טיפש ומרביץ לעצמו - תגובה

טל כרמלי טבת
    13/06/2014

שלום ענת,

את מתארת שלאחרונה בנך מתקשה לקבל כעסים כלפיו, ובתגובה הוא כועס על עצמו, מבקר את עצמו ואף נוהג כלפי עצמו בתוקפנות. האם יש לך השערה מדוע התחילה ההתנהגות הזאת? האם חלו לאחרונה שינויים כלשהם בחייו של בנך, בחיי המשפחה? על מנת להבין את מקור הקושי אשמח לקבל עוד פרטים, למשל לגבי אחים/אחיות ויחסיו עמם, מצבו החברתי, התנהגותו בגן/בבי"ס וכדומה.
    בינתיים המשיכי לשלול את ההתנהגות הזאת ולומר לו שלא ירביץ לעצמו, אך במקביל גם נסי לשוחח עמו ולהבין ממנו מה הוא מרגיש, למה הוא חושב שהוא טיפש, האם מישהו אומר לו את זה או שזה בא לגמרי ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו