מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי להתמודד עם הצבת גבולותלימור12/04/2008
שמי לימור אני אמא לאילי בן שנה ושלושה חודשים, ילד מפותח מאד, מבין ,דעתן ועקשן.
הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה וגם מבינים אותו, אבל קשה לי איתו מאד, הוא עקשן ואם הוא רוצה משהו הוא לא מוותר. לרב אני לא נכנעת לו, אבל הוא מוציא ממני המון אנרגיות והכל קשה איתו
כשאני מחליפה לו הוא מתנגד, כשנכנסים לאוטו משתולל, לאחרונה בעיות עם האוכל - בררן רוצה רק את הלבן של הביצה או למשל אורז עם אפונה אז הוא רוצה רק "כדור"_(אפונה). בקיצור החיים לא קלים איתו. אני מוצאת את עצמי נמנעת מללכת לבתים של אחרים כי בכל דבר הוא נוגע ולא מקשיב
למילים "לא" או "אסור". כשאנחנו בפארק רץ תמיד לכיוון הכביש ושאני מנסה לכוון אותו לצד אחר משתולל. אני די מיואשת ופונה לעזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל שנה וקצת
שושי יעקובי14/04/2008כל התופעות שאת מתארת הן חלק הכרחי בהתפתחות של ילד. הן רב מוכיחות שהילד שלך מתפתח היטב. זה שלב שבספרות קוראים לו "ההתאהבות בעולם" הילד מגלה את העולם ואת היכולת שלו להגיע לדברים שמסקרנים אותו באופן עצמאי. זה שלב שיש בו לא מעט סכנות. הילד אינו מודע לסכנות סביבו וזקוק להשגחה ואלה הם הגבולות. אבל מעבר לכך הוא זקוק לסבלנות ולהבנה שלך. את נשמעת מותשת ומיואשת, יכול להיות שמפגש עם אמהות לילדים בגילאי הילד שלך יקל עליך להיות בשלב הזה. לא ציינת אם הילד איתך רוב היום או נמצא במסגרת, אולי שניכם זקוקים לשינוי כלשהו?
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)