אשמח לעזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה דחופה
    קדור נדין
    15/06/2014

שלום
    אני נדין בת 26 עם ילדה בגיל 1.50
    סלין ילדה מקסימה שגדלה בצל מטפלת פרטית עד גיל שנה וחודשיים . המטפלת הייתה מקסימה וסלין אהבה אותה מאד , וברגע שהרגשנו שהגיע הזמן למסגרת עם ילדים העברנו אותה למשפחתון עם 20 ילדים ושלוש מטפלות מקסימות גם הן , אך לאחר 3 חודשים סלין לקתה בווירוס קרום המוח וגילו אצלה מערכת חסינות חלשה .
    והרופא המליץ שהיא תהיה לפחות עד גיל 3 במשפחתון יותר מצומצם עם גננת שיש לה זמן יותר לפקוח עין כי מצבה רגיש . ואז העברתי אותה לשכנה שלי שהיא אדם די אחראי עם משפחתון של 4 ילדים, 3 בני 8 חודשים עד שנה וילד בן 1.70 חודשים .
    ורציתי במיוחד שתהיה אצלה כי היא רגלה אליה ולא רציתי שיהיה לה קשה עוד פעם עם הסתגלות .
    השאלה שלי האם זה בסדר לילד להעביר אותו ממסגרת של 20 ילדים למסגרת קטנה והאם זה משפיע עליו או פוגע בו בצורה שהיא
    תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה דחופה - תגובה

יאיר סהר
    17/06/2014

שלום נדין,
    אין כל בעיה עם העברת הילדה למסגרת מצומצמת יותר, במיוחד בגילה הנוכחי, בו האינטראקציה עם קבוצת הגיל אינה כה משמעותית עבורה.
    אני לוקח בחשבון גם את העובדה שאת מכירה את הגננת במשפחתון, וסומכת עליה.
    באופן כללי, בגילאים צעירים, כדאי להעדיף מסגרת בה יש אמון בצוות המטפל, והיחס מטפלים לילדים הוא גבוה. זאת כמובן בתלות במתאפשר גם מבחינה כלכלית כמובן.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה זה ממש עוזר ומרגיע

קדור נדין
    22/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו