מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לעזרה דחופהקדור נדין15/06/2014
שלום
אני נדין בת 26 עם ילדה בגיל 1.50
סלין ילדה מקסימה שגדלה בצל מטפלת פרטית עד גיל שנה וחודשיים . המטפלת הייתה מקסימה וסלין אהבה אותה מאד , וברגע שהרגשנו שהגיע הזמן למסגרת עם ילדים העברנו אותה למשפחתון עם 20 ילדים ושלוש מטפלות מקסימות גם הן , אך לאחר 3 חודשים סלין לקתה בווירוס קרום המוח וגילו אצלה מערכת חסינות חלשה .
והרופא המליץ שהיא תהיה לפחות עד גיל 3 במשפחתון יותר מצומצם עם גננת שיש לה זמן יותר לפקוח עין כי מצבה רגיש . ואז העברתי אותה לשכנה שלי שהיא אדם די אחראי עם משפחתון של 4 ילדים, 3 בני 8 חודשים עד שנה וילד בן 1.70 חודשים .
ורציתי במיוחד שתהיה אצלה כי היא רגלה אליה ולא רציתי שיהיה לה קשה עוד פעם עם הסתגלות .
השאלה שלי האם זה בסדר לילד להעביר אותו ממסגרת של 20 ילדים למסגרת קטנה והאם זה משפיע עליו או פוגע בו בצורה שהיא
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה דחופה - תגובה
יאיר סהר17/06/2014שלום נדין,
אין כל בעיה עם העברת הילדה למסגרת מצומצמת יותר, במיוחד בגילה הנוכחי, בו האינטראקציה עם קבוצת הגיל אינה כה משמעותית עבורה.
אני לוקח בחשבון גם את העובדה שאת מכירה את הגננת במשפחתון, וסומכת עליה.
באופן כללי, בגילאים צעירים, כדאי להעדיף מסגרת בה יש אמון בצוות המטפל, והיחס מטפלים לילדים הוא גבוה. זאת כמובן בתלות במתאפשר גם מבחינה כלכלית כמובן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה זה ממש עוזר ומרגיע
קדור נדין22/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)