מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב מסובךאדוה18/06/2014
אני גרושה ואמא לשניי בנים בניי שמונה ועשר וחצי
מאז שהם קטנים אני ואבא שלהם לא מסתדרים כל פעם נפרדים וחוזרים
כשאנחנו נפרדים (עקב מריבות רבות והמון בעיות) אנחנו עוברים להורים שלי ( שם יש לנו יחידת דיור) ואז אחרי כמה חודשים אני לא מסתדרת עם אמא שלי, יש מריבות ואז שוב אנחנו חוזרים לאבא של הילדים
ככה זה שנים אנחנו חיים פעם פה ופעם שם .
כל מקום והפלוס והמינוס שלו
הילדים חיים בחוסר יציבות
אין לי אפשרות כרגע לשכור דירה ולתת לילדים שלי באמת בית יציב וקבוע.
איך אני יכולה למזער כמה שאפשר את הפגיעה בילדים
נ.ב
ההורים שלי והגרוש גרים באותו הרחוב ככה לפחות החברים ובתי הספר לא משתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
אדוה20/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב מסובך - תגובה
יאיר סהר28/06/2014שלום אדוה,
את בהחלט מתארת סיטואציית חיים מורכבת, שחוסר היציבות אכן ניכר בה.
על רקע זה, דאגתך לשני בניך היא במקומה, ואכן חשוב לנסות ולמזער את הפגיעה בהם.
משמח אותי לדעת שהמעברים אינם גדולים, וכך רוב התנאים בסביבה לא משתנים (בית ספר, חברים, עיר מגורים וכו').
עם זאת, אני מניח שהמעברים גוררים מעבר לשינוי בבית המגורים, שינויים בתדירות המפגשים של ילדיך עם אביהם ועם הסבתא.
אין ספק שהמעברים אינם אוירה טובה ויציבה לגדל בה ילדים.
על מנת למזער את עגמת הנפש בשל מעבר נוסף, חשוב שהמעברים יהיו מדוברים עם הילדים. כדאי לנהל איתם שיחה לפני כל מעבר, לאפשר להם להביע את רגשותיהם לגבי המעבר (קושי אך גם שמחה אם יש), ובעיקר לעשות את המעבר כתהליך משותף.
עם זאת, כדאי מאוד להימנע ממעברים רבים כל כך, אולם מתיאורך נשמע שמדובר בנושא אחר מאשר גידול הילדים.
לכן, המלצתי לך היא לנסות ולמצוא פתרון מגורים בו לא תהיי תלויה בחסדיהם של בעלך או אמך, ו/או לחתור לפתרון הקשיים שמביאים אותך לצאת כל פעם מבית אחד לאחר. מאחר ואת חוזרת לגור עם בעלך, אולי כדאי לכם לשקול ייעוץ זוגי, שיאפשר לכם לקדם את הזוגיות שלכם שלב. כך אפשר שתוכלו למצוא פתרון לחלק מהמריבות, ובמריבות שכבר תתרחשנה, להימנע מתחושה שפרידה היא הכרחית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)