התנהלות שונה מול אנשים שונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהלות שונה מול אנשים שונים
    אוראל
    22/06/2014

היי
    בני בן שנה
    אני עובדת 3 פעמים בשבוע ורוב הזמן איתו.
    בעלי עובד כל יום וחוזר בסביבות ארבע.
    התינוק שלי איתי הוא תינוק רגוע, צוחק, נרדם על המיטה שלי בכיף (לא מוכן במיטתו) משחק איתי במיטה שלי ונרדם ואני מעבירה אותו.
    עם בעלי הוא רואה אותו בוכה כי רוצה אותו, ואף צורח, רוצה ידיים כל הזמן איתו, וכך גם דורש להירדם איתו על ידיים.
    ביקשתי מבעלי שייתן לו מעט לבכות ולא ישר ירים אותו. התינוקבכה חמש דק בכי מטורף עד שבעלי נשבר, הרים אותו והרדימו על הידיים.
    מה שאני מרגישה זה שאין פה שיטת חינוך אחת ממוקדת! אלא איתי הוא ככה, איתו הוא ככה.
    קשה לי עם זה כי אני חשה שאין לי שליטה על החינוך כי התינוק רוצה הרבה את בעלי.

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות שונה מול אנשים שונים - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    25/06/2014

שלום אוראל,
    פערים בדרכי גישה וחינוך בין הורים שכיחים בתחילת הדרך. המעבר להורות דורש הסתגלות והרבה למידה, ראי בפערים הזדמנות לחזק את השותפות והזוגיות שלכם לדון והחליט ביחד על דרך האני מאמין שלכם בחינוך וגידול ילדכם. זה טבעי שאתם לומדים ומסתגלים יחד עם הולדת הילד הראשון, זה שגרתי ולא חריג. התהליך נמדד ביכולת הלמידה וההסתגלות שלכם ולא בתחושה הראשונית, זה מצוין שאת שמה לב להבדלים ולהשפעות של ההתנהלות שלכם על ילדכם, דברו על זה ביניכם והחליטו מה נכון עבורכם ועבור הילד שלכם. ילדים הם גמישים מאוד, ברגע שתחליטו כיצד להתנהל ותעשו זאת בעקביות הילד יתרגל במהרה.
    באשר להרגלי הרדמה, ילדים לומדים בהדרגה להרדים את עצמם וזה לוקח זמן, ההמלצה הכללית היא לא להרגיל לתלות בגורמים חציוניים אך כך לתמוך ולהרגיע כשיש מצוקה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו