מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לקבל עזרהאביבית24/06/2014
בני הבכור בן 13 .ילד חכם ואינטלגנט מאוד. הקושי שלי הוא -כאשר אני מסרבת לו לקנות משהו, לקבל משהו הוא ממש משתולל. יכול לצעוק עלי, לדבר בחוצפה כמו : שקרנית, מטומטמת, סתמי את הפה, קמצנית וכו'... חשוב לציין ששלושת ילדי האחרים ממושמעים וילדים נהדרים.
גם הוא יכול להיות נהדר עד שמשהו לא מוצא חן בעיניו או מסתדר כפי שרוצה.
אין לי מושג כיצד לנהוג ,להעניש?אז איך?להתעלם???
זה לא דבר שהתחיל פתאום.תמיד היה לי קשה מול העקשנות, החוצפה שלו ועכשיו זה הולך ומתעצם.
אני מרגישה לחץ כשהוא בסביבה...יריב בקלות עם אחיו.
אם הוא עייף או רעב הכל מתעצם.
אשמח מאוד לקבל כיוון חשיבה לגבי הבעיה, דרך כיצד לגשת .
כי ממש קשה לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל עזרה - תגובה
יאיר סהר05/07/2014שלום אביבית,
תיאור המצב אצלכם בבית דומה מאוד לתיאורים של משפחות רבות סביב גיל ההתבגרות (אך גם לפני).
הורים רבים נקלעים לאותה דילמה, תוך תחושת חוסר אונים בנוגע להתמודדות יעילה מול התקפותיו של הילד/נער.
חשוב מאוד להתייחס באופן מותאם ומחושב במקרים כאלו, כך שמגיעים לפתרון שיוביל לחיזוק העמדה ההורית היציבה. התייחסות שכזו מאפשרת המנעות ממאבקים עם הילד, אשר בתורם יובילו לפגיעה במערכת היחסים בבית.
חשוב שהדרך בה פועלים ההורים תהיה ברורה ומותאמת לערכיהם של ההורים, לסיטואציה המשפחתית ולמערכת היחסים בין ההורים לילד ולאחיו.
במקרים מסוג זה אני ממליץ מאוד להיעזר במלווה מקצועי.
לצערי איני יכול לספק לך פתרון קונקרטי מותאם לצרכים שלכם, בשל מגבלותיו הטבעיות של פורום ייעוץ. עם זאת, אני מוכן לשוחח איתך בנושא, וכך לנסות לעזור לכם באופן יותר מותאם.
לכן אני מזמין אותך ליצור עימי קשר טלפוני במידת הצורך,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)