מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיתוףלילי26/06/2014
שלום
ביתי בת שנה ו7
כבר כמה חודשים נימצאת בשלב שבו החא לא משתפת בצעצועים וכ הזמן אומרת שלי
עם ילדים בחברה
הבנתי שזה טיבעי וצרל לתת לזה מקום
בהתחלה עןד היתערבתי והצעתח לוותר או לשתף כאשר לא רצתה
כעת אני מבינה שכן הייתי צריכה לתת לה להיות ככה ולשמור על החפצים שלה בלי לחלוק
האם עשיתי לה נזק?שלא זרמתי עם זה וניסיתי כן לגרום לה לחלוק מסתבר שזה לא היה הדדבר הנכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוף - תגובה
טל כרמלי טבת02/07/2014שלום לילי,
אני מצטערת על העיכוב בתגובה.
לא תמיד אנחנו יודעים ברגע נתון מה "נכון" לעשות, והאמת היא שלרוב גם אין תשובה אחת "נכונה".
פעלת באופן אינטואיטיבי מתוך רצון ללמד את בתך לשתף ולחלוק, וזה בסדר גמור. נכון שלא כדאי ללחוץ על התינוק/הפעוט ולא להכריח אותו לתת מחפציו וצעצועיו, אבל זה בהחלט בסדר להציע. אפשר לומר משהו כמו "זה שלך ואתה לא חייב לתת, אבל אתה יכול לבחור להיות נדיב ולשתף בצעצוע שלך. הוא יישאר שלך גם אם X ישחק בו קצת". בהדרגה ילדים לומדים את ההתנהלות החברתית הזאת, אבל רובנו נשארים גם בבגרות עם מידה של קנאות לדברים שלנו, ולא תמיד מתחשק לנו לשתף בהם... וזה טבעי וסביר, כל עוד לא פוגע ביכולת לקיים חיים חברתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)