תאומים בני שנה ושמונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תאומים בני שנה ושמונה
    שרון
    04/07/2014

היי. יש לי תאומים בנים בני 1.8 אחד מהתאומים מרביץ וחוטף לשני משחקים. בדרך כלל אני לוקחת אותו לצד מביאה לו צעצוע אחר ויושבת איתו יחד שהוא לא יחטוף לו שוב כשאני מפרידה ואומרת לו לא אסור או אני לא מרשה בעלי אומר שזה לא נכון לעשות כך. האם זה בסדר להפריד ? האם לאפשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים בני שנה ושמונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בני שנה ושמונה - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    07/07/2014

שלום שרון,
    מה שכדאי לעשות זה תיווך, כלומר תכיני משחקים וסיטואציות של משחק שבהם תוכלו לשחק שלושתכם. אפילו משהו פשוט כמו להשחיל חרוזי עץ גדולים על מוט ותעשו תור תור. תתני להם שפע של חיזוקים על זה שהם מחכים לתורם ותיצרו אווירה נעימה. כך תראי להם כמה כיף לשחק כולכם יחד. כאשר הוא "חוטף" תגידי במשחקיות ונועם "לאאא" "אנחנו לא עושים ככה" ותחזירי את התורות לסדר. זכרי שהוא עוד לא יודע איך משחקים יחד הוא צריך ללמוד...
    איך הם בגן? הם יחד בקבוצה? מה מדווחות הגננות? כי במסגרת הגן עובדים איתם הרבה מאוד על אינטראקציה חברתית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו