התלבטות בין גן עירייה לגן פרטי.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין גן עירייה לגן פרטי.
    לינור
    07/07/2014

יש לי ילד מקסים בן שנתיים ושבעה חודשים הוא נולד בדיוק ביום האחרון שבו זכאים להכנס לטרום טרום חובה. הוא ילד נבון מאוד, מאוד מפותח רגשית, שפתית וקוגניטיבית. אבל קצת ביישן, קצת מפונק ולא כל כך יודע להלחם ולעמוד על שלו. כשילד בגן נשך אותו ושאלתי למה הוא לא דחף אותו ממנו הוא ענה לי שהגננת לא מרשה לדחוף ושהיא תשים אותו בפינה....

יש אפשרות שישאר בגן שלו, עם חברים שלו ויהיה הכי גדול (יחד עם עוד 3-4 בני גילו) מה שאולי יחזק את הבטחון שלו מצד שני אולי דווקא גן עירייה ידחוף אותו קדימה כי מבחינה מסויימת אני מרגישה ששאר הילדים בגן הנוכחי קצת קטנים עליו.... מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין גן עירייה לגן פרטי. - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    07/07/2014

שלום לינור
    בנך נשמע ילד מקסים. כיום מחקרים מראים שעדיף להיות מבין הגדולים בכיתה מאשר מבין הקטנים ביותר. ממליצה לקרוא את ספרו של Malcolm Gladwell נושא. ההסבר קשור לדימוי עצמי, הילדים הגדולים חווים עצמם כיותר חזקים ובעלי מסוגלות והדבר משפיע לחיוב על הדימוי העצמי שלהם לאורך כל החיים כי זו חוויה מצטברת. עם זאת כמובן שיש תמיד להתחשב בילד הספציפי, את מתארת שבנך ביישן כך ששנה נוספת בגן יכולה לתת לו עוד קצת זמן להבשיל ולהיפתח, לתפוס מקום של מנהיגות בגן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאור
    10/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו