טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, רציתי לברר, אחיינית שלי ראתה את הבת שלי עם עפעפיים נפוחות עקב אלרגיה לעקיצה, מאז, כל פעם שהיא יודעת שהיא הולכת לפגוש את בתי, היא מסרבת לפקוח את העניים ומסתגרת בחדר. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום בת כמה היא? כמה פעמים היא מסרבת לראות את ביתך? המשיכו להרגיע אותה, להסביר לה שהכל בסדר ושזו אלרגיה לעקיצה. הראו לה עקיצות במקומות שונים בגוף. ואם היא עדיין מתעקשת להסתגר הרשו לה, אך תנסו "לפתות" אותה לצאת, פשוט לומר שחבל כי אתם עושים כיף והיא תחמיץ את זה. אולי יש עוד סיבות שהיא מסתגרת לא רק העקיצות, אולי מקנאה בביתך כי לקחה את תשומת ליבך ממנה אליה? זו השערה בלבד, איני יודעת את גילאי הבנות וטיב הקשר שלך עימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד