מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה נגררתרינת07/07/2014
ביתי הת ה 5 מאוד מתוקה ואהובה וכשהיא נפגשת עם ילדים אחרים היא תמיד נגררת לדוגמא אני לכ מסכימה לקפוץ על הספה וכשמגיעים לסבתא אחיין אחר קופץ וכמובן אמא אחותי לא מעירה לו שישב ואז ביתי קופצת וכמובן שאני מעירה ומפה האחיין מתחצף ואומר שהוא אוהב לקפוץ ושהוא יכול וכו
כמובן בשלב מסויים ביתי מתחשבת ומבקשת להעניש את אחיין שלי וכשרואה שאני לא מענישה היא קופצת וכמובן אחותי שם ולא עושה כלום וקורה שהיא דווקא רוצה משחק או דבר שיש לילד אחר ודווקא רוצה בגלל שהיא רואה שאותו ילד רצה את שלה וכמובן שבבית היא יודעת שמתחלקים במשחקים ושאני אומרת לא יש סיבה כי אני יושבת ומסבירה לה רק שאני לא יודעת איך להסביר לה כשהיא נגררת ושהיא יכולה להגיד תפסיק שמציקים לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה נגררת - תגובה
ד''ר ג'וי בנטוב07/07/2014שלום חנית,
אתייחס לאירוע הראשון שתארת לגבי הספר של סבתא מאחר (את הדוגמה השנייה לא הצלחתי להבין). בסיטואציה הזו המוקד הוא לא שביתך נגררת, היא רוצה לכייף להנות ולבדוק את הגבולות ואת ההגיון מאחוריהם, שזה מאוד נבון ונכון עבורה. מובן שאצל סבא וסבתא החוקים מתגמשים, הם הגורם "המפנק" וזה טוב לילדים להיחשף לזה והפגין גמישות בין החוקים שחלים בבית וההורים אוכפים אותם בבית לבין החוקים השונים שצל סבא וסבתא. כך שאם סבתא מרשה לקפוץ על הספה שלה וכך עושים יתר הנכדים איני רואה סיבה למנוע זאת ממנה. יהיה שמחה עבורה שזה מתאפשר לה בבית של סבתא, כשאתם בבית שלכם הזכירי לה שכאן זה אסור והקפידי להסביר לה מדוע את לא מרשה "כי הספה יכולה להישבר ולההרס ואז לא יהיה לכם היכן לשבת לראות טלווזיה".
מקווה שהתגובה שלי עוזרת והצלחנו להבין זו את זו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)