אודה לעצה בהקדם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אודה לעצה בהקדם
    שירה
    23/07/2014

שלום. אשמח לעזרה או דעה בנושא. בהיותי בהריון הייתי בזוגיות עם אישה וגם בלידה והיא גידלה איתי את הילדה עד גיל שנה ואז נפרדנו ומאז היא רואה את הילדה פעם בשבוע, לפעמים יוצא פעמיים בשבוע, מאוד אוהבת אותה ומפנקת אותה. כיום בגיל שנה וחצי ובחודשיים האחרונים הילדה כל הזמן קוראת בשמה, מתעוררת בבוקר וקוראת בשמה, חוזרת מהגן וקוראת בשמה, כשרואה אותה ממש עושה לה טוב והיא מאושרת אך מה עושים במשך השבוע? כואב לי לשמוע אותה קוראת בשמה ושאינה מקבלת את מבוקשה. פתרון של להוציא אותה מחייה לא בא בחשבון בשום פנים. ופתרון של לראות אותה בתדירות גבוהה יותר לא אפשרי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לעצה בהקדם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם-תשובתכם בבקשה

לילך
    30/07/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לעצה בהקדם - תגובה

פז שפירא
    04/08/2014

הי שירה,

את מתארת מצב נתון ולא ניתן לשינוי - אי אפשר שילדתך והאישה יהיו יחד בתדירות גבוהה יותר. נשמע שזהו קשר טוב ומתגמל את כל הצדדים, למרות שהוא אינו מתקיים כל השבוע.

לא פשוט להתמודד עם רצונות וכמיהות של הילדים שלנו כאשר אנחנו יודעים שאי אפשר למלא את רצונם. יחד עם זאת, יש חשיבות רבה לכך שהורים יוכלו להציג בפני ילדיהם את העולם, על הקשיים שבו, תוך כדי שהם נמצאים שם להכיל את הכאב.

אני ממליצה, כאשר ביתך קוראת לה, לעטוף אותה בחום, לחבק אותה ולהגיד שאת מבינה שהיא מתגעגעת לאישה כי היא אוהבת אותה. כמו כן להסביר שהאישה לא באה כל יום ולהגיד מתי היא תבוא.

בהמשך, כאשר ביתך תגדל, תוכלי להסביר לה שהקשר בין האישה לבינה הוא כזה שבו לא נפגשים כל יום ושהחשיבות של איכות הקשר גדולה מזו של הכמות.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו