קשר בין אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר בין אחים
    שגית
    30/07/2014

שלום רב,
    יש לי 2 ילדים : בת 9 ובן 8.מאז לידתו של הבן הילדים כל הזמן ביחד.ההפרדה היחידה זה מסגרת חינוכית (ביה"ס),הם מבלים הרבה זמן לבד בבית, וגם חוג החברים שלהם כמעט אותו דבר.הילדה היא רצינית,אחראית,בוגרת לגילה למרות הפרש גילאים כל כך קטן הילד הוא לגמרי שונה.אני שמתי לב שכל פעם כאשר בני צריך להיות בסביבה חדשה ללא אחותו, הוא מתקשה להסתגל אליה.
    מה עלי לעשות כדי לעזור לו להתמודד עם הסביבה החדשה בלי שאחותו תהיה לידו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר בין אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין אחים - תגובה

פז שפירא
    11/08/2014

הי שגית,

נשמע שהקשר בין ילדייך מאוד טוב וזה משמח. מעניין אותי לדעת למה את מתכוונת כשאת אומר שהוא מתקשה להסתגל לסביבה חדשה, מהן תגובותיו?

בכל אופן, תוכלי להכין אותו לפני הגעה לסביבה חדשה, לספר לו במידה ואת יודעת, מי יהיה שם, מה תהיה הפעילות, מתי תגיעו ומתי תלכו. תוכלי להציע לו מראש עם מי לנסות להתחבר.

כאשר אתם נמצאים בסיטואציה, תוכלי לעשות עבורו "תיווך חברתי" בהדרגה. לאפשר לו להיות איתך ואחר כך לנסות ולהפגיש אותו עם מישהו.

לאחר שהסיטואציה נגמרת, תוכלי לבדוק איתו ממה נהנה, ממה לא נהנה ולחשוב יחד איך לשפר בפעם הבאה.

אלו עצות כלליות. אם תפרטי אוכל לייעץ באופן ממוקד יותר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו