מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתי בת ה-6 - מיניותלילך30/07/2014
שלום רב
בתי בת ה-6 משחקת הרבה עם בנות דודות שלה בנות גילה פחות או יותר
בביתן מספר פעמים במהלך המשחקים בינהן היא בקשה מהן שיורידו את המכנס שלהן
או את חולצתן ואמרה להן שגם היא תוריד. דבר זה נודה לי לאחר שגיסתי האירה את תשומת ליבי לכך דברתי עם ביתי והסברתי לה שזה אסור לאחר זמן היא שיחקה איתן ושוב היא חזרה על אותה התנהגות
אני זקוקה באופן דחוף לעזרתכם איך עלי להגיב וכיצד להתמודד עם זה ??????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכם באם תוכלו לענות על שאלתי
לילך02/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי בת ה-6 - מיניות - תגובה
פז שפירא03/08/2014
הי לילך,
משחק מיני בין ילדים הינו נפוץ ועונה על צורך של ילדים לספק את סקרנותם לגבי גופם והגוף של אחרים. לצד זאת, טבעי וברור מאוד שהורים רוצים להציב גבולות למשחק המיני של ילדיהם.
אני ממליצה שתשוחחי שוב עם ביתך באופן שיראה לה שאת מבינה את הצורך שלה במשחק המיני אך גם יציב את הגבול באופן ברור. ניתן לומר למשל: "אני מבינה שאת מאוד סקרנית ורוצה להבין דברים על הגוף שלך ושל אחרים. זה מאוד טבעי והרבה ילדים סקרנים לגבי אותם דברים. יחד עם זאת, חשוב לי להגיד לך שהגוף של כל אחד הוא פרטי וכל ילד יכול לגעת בגוף אבל לא בגוף של האחר. ילדים לא תמיד יודעים מה הגבול ולכן אני אעזור לך לדעת ואסביר לך מה אני מרשה ומה לא".
כדאי גם לומר לה שאת רוצה לשמוע אותה מה מעניין אותה ואם היא שואלת שאלות כדאי להשיב בפתיחות ובאופן המותאם לגילה. ניתן להיעזר בספרים על מיניות המתאימים לילדים.
נסי זאת ואם הדבר לא יעזור, שיקלי להתייעץ עם איש מקצוע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)