בתי בת ה-6 - מיניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-6 - מיניות
    לילך
    30/07/2014

שלום רב

בתי בת ה-6 משחקת הרבה עם בנות דודות שלה בנות גילה פחות או יותר

בביתן מספר פעמים במהלך המשחקים בינהן היא בקשה מהן שיורידו את המכנס שלהן

או את חולצתן ואמרה להן שגם היא תוריד. דבר זה נודה לי לאחר שגיסתי האירה את תשומת ליבי לכך דברתי עם ביתי והסברתי לה שזה אסור לאחר זמן היא שיחקה איתן ושוב היא חזרה על אותה התנהגות
    אני זקוקה באופן דחוף לעזרתכם איך עלי להגיב וכיצד להתמודד עם זה ??????

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה-6 - מיניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לכם באם תוכלו לענות על שאלתי

לילך
    02/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי בת ה-6 - מיניות - תגובה

פז שפירא
    03/08/2014

הי לילך,

משחק מיני בין ילדים הינו נפוץ ועונה על צורך של ילדים לספק את סקרנותם לגבי גופם והגוף של אחרים. לצד זאת, טבעי וברור מאוד שהורים רוצים להציב גבולות למשחק המיני של ילדיהם.

אני ממליצה שתשוחחי שוב עם ביתך באופן שיראה לה שאת מבינה את הצורך שלה במשחק המיני אך גם יציב את הגבול באופן ברור. ניתן לומר למשל: "אני מבינה שאת מאוד סקרנית ורוצה להבין דברים על הגוף שלך ושל אחרים. זה מאוד טבעי והרבה ילדים סקרנים לגבי אותם דברים. יחד עם זאת, חשוב לי להגיד לך שהגוף של כל אחד הוא פרטי וכל ילד יכול לגעת בגוף אבל לא בגוף של האחר. ילדים לא תמיד יודעים מה הגבול ולכן אני אעזור לך לדעת ואסביר לך מה אני מרשה ומה לא".

כדאי גם לומר לה שאת רוצה לשמוע אותה מה מעניין אותה ואם היא שואלת שאלות כדאי להשיב בפתיחות ובאופן המותאם לגילה. ניתן להיעזר בספרים על מיניות המתאימים לילדים.

נסי זאת ואם הדבר לא יעזור, שיקלי להתייעץ עם איש מקצוע.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו