מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותליזה02/08/2014
יש לי בת בגיל 12 וחצי בת יחידה קורה שאנו מתווכות ורבות לפעמים כי לפעמים היא חוצפנית ולא ממושמעת ,לפעמים מתעצבנת על דברים וצועקת עליי.
בשבוע שעבר רבנו כי היא צעקה עליי אז היא יש התקשרה לאבא שלה(היא מאוד אוהבת אותו ישנה אצלו 2 בשבוע מספרת לו הכל) .אז כשרבנו היא כרגיל התקשרה לאבא שלה והתבכיינה שהיא רבה איתה ושאמרתי לה כך או אחרת אז מיד לקחתי את הטלפון ואמרתי לו שהיא מיפה דברים(כי לא רציתי שיחשוב דברים לא נכונים,הוא גם מכיר אותה אבל יודע לקחת דברים שבא לו לכיוון שלו)והסברתי לו מה היה.
אמרתי לו שהוא צריך לכעוס עליה שכך מתנהגת עם אמא שלה אז הוא אמר אני לא צריך להלחם את המלחמות שלך אני לא יכעס עליה אני ידבר איתה. הוא ממש השתנה הוא משחק אותה פתאום המלאך הטוב.
בקיצור בעצם לאן שאני רוצה להגיע זה שביום חמישי היא ישנה אצלו וביום שישי היתה אמורה להיות איתי אבל בגלל העבודה שלי שלא יכולתי לקחת אותה ואנו לא רוצים להשאיר אותה במלחמה לבד אז הוא לקח אותה עד אחהצ והחזיר אותה בערך בשש כי זו שבת שהיא אמורה להיות איתי.
ראיתי בהודעות בפלפון של הבת שלי היום שכתוב אבא היא אמרה ככשאבא ואמא היו יחד אבא הרגיש איכסי גם את מרגישה ככה .את לא מתגעגעת אליה כי שלשום ראית אותה אני לא עניתי לה.
זאת ההודעה שהבת שלי שלחה לאבא שלה רק שלא הבנתי מי דיברה איתה.
והיום איכשהו הבנתי שהם אתמול אספו את החברה שלו אליו הביתה. והיא דיברה איתה והבת שלי לא יכלה לדבר ולספר לו מה היא אמרה לה אז היא שלחה לו הודעה.
(הבת שלי מאוד אוהבת אותה והיא גם כותבת לבת שלי כפרוני וכמה הי א אוהבת אותה וכו')
אני לא יודעת מה לעשות ,באיזה זכות היא אומרת לבת שלי אבא הרגיש איכסי עם אמא שהם היו יחד ואם גם היא מרגישה ככה? באיזה זכות היא מתחקרת אותה כך.
אני במצב שאני לא יודעת מה לעשות לדבר עם החברה שלו(אין לי שום קשר איתה) ולנזוף בה שלא תתערב יותר ולא תתחקר את הילה אולי לדבר איתו ?ואולי לשתוק (למרות שאני ירגיש פרייארית וטיפשה).
הבעיה גם שאם אני ידבר איתם הם וגם הילדה ידעו שהסתכלתי בהודעות שלה ואז ידרבנו אותה למחוק דברים לא לספר כלום(מה שכבר דירבנו בעבר אם הייתי שואלת שאלות את הילדה.
אני חייבת להגיד שאני מסתכלת בהודעות של הבת שלי כי אני רוצה לדעת דברים שהבת לא מספרת כל דבר .
מה נראה לכם בבקשה תעזרו לי אני באיזה מקום מרגישה שהוא מנסה למשוך את הילדה לכיוון שלו יותר להסיט אותה או כדומה.
ככ צריכה את עזרתכם ואם אפשר את של כולכם אני רוצה כמה דעות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד
ליזה02/08/2014אני חייבת להוסיף שאני ממש מרגישה רע שהיא אמרה לה שאבא היה עם אמא אבא הרגיש איכסי גם את מרגישה ככה?
אין לי מצב רוח מה הבת שלי תחשוב עליי אני הרגשתי יותר מאיכסי שהייתי איתו .
מה אני יעשה הם פשוט רעים אני פשוט שבורה.
עזרההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
ליזה02/08/2014עוד..
מקודם לא יכולתי להחזיק את עצמי לא אמרתי לילדה שראיתי את ההודעה בפון רק אמרתי לה שהיא צריכה לספר לי הכל ועוד כל מיני דברים איך שהוא הגענו לחברה של אבא שלה ושאלתי אותה אם היא שאלה עליי פעם משהו אז היא אמרה שהיא שאלה אם קורה לה שהיא רבה עם אמא פעם אז הבת שלי אמרה שכן אז היא שאלה מתי אז הבת שלי אמרה אתמול צעקתי עליה וכו'..
הבת שלי סיפרה מה שנוח לה ,היא לא סיפרה שהיא אמרה שאבא היה עם אמא אבא הרגיש איכסי גם את מרגישה כך?
המשפט הזה לא יוצא לי מהראש זה פשוט שברור שמנסים להסיט איתו את הילדה .
אם היא היתה בנאדם יכולה להגיד לה רבת פעם עם אמא?איך את מרגישה?וכו'.
אבל למה כשאבא היה עם אמא הוא הרגיש איכסי ,גם את מרגישה ככה?
אני מרגישה נורא ,מרגישה שאני חייבת לנזוף בחברה שלו ואני לא יכולה.
כי הבת שלי תכעס עליי וגם כי עוד יותר יסתירו ממני וכו'.
אני ממש שבורה היא אומרת לילדה משפט כזה ובכלל מתערבת ואני צריכה לשתוק.
איך שותקים במצב כזה.
אולי אני צריכה להגיד לילדה שראיתי את ההודעה במקרה ושזה ישאר בנינו כי אני הולכת לדבר עם החברה של אבא שלה שתגיד שהראתה לי תמונה בפון ואני במקרה ראיתי אם יבואו אליה בטענות ..הבעיה שהבת שלי רוב הסיכויים לא תסכים.
ואני לא יודעת מה יצא מכל זה .
שבורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם נזכרת בעוד
ליזה02/08/2014אני מאוכזבת מהבת שלי שלא מספרת הכל ומסתירה ממני .
זה שובר אותי גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)