עצירת נשימה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצירת נשימה
    אירית מושיאב
    04/08/2014

שלום,

שמי אירית יש לי ילדה בעוד שבוע בת שנה. מגיל שלושה חודשים היא עושה מדי פעם עצירת נשימה תוך כדי בכי כאשר היא מקבלת מכה או שאינה מרוצה ממשהו לדוגמה כאשר גוזרים לה צפורניים.

היא מאבדת הכרה לכמה שניות ונעשית כחולה..

בגיל שלושה חודשים היינו מאושפזים עשו לה בדיקת eeg שהייתה תקינה.

הרופאים אומרים שזו בעייה רגשית. אנחנו בבית כל הזמן חרדים ונמצאים סביבה מהפחד שלא תעשה את הפסקת הנשימה ואיננו יודעים איך להתמודד עם הבעיה.

כל הרופאים שהתייעצנו איתם אומרים שעלינו להתעלם כשהיא עושה זאת אבל זה קשה מאוד.

אולי תוכלו לייעץ לנו איך להתמודד

תודה אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירת נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירת נשימה - תגובה

אילנה מישון
    05/08/2014

אירית שלום,
    הייתי ממליצה על התייעצות עם רופא הילדים של בתך המכיר ההסטוריה הרפואית שלה עד היום וקבלת חוות דעת נוספת בעניין עצירת נשימתה של בתך, ובמקביל קבלת הדרכת הורים אצל איש מקצוע.
    בהצחה,

אילנה מישון
    תרפיסטית במשחק ומדריכת הורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירת נשימה - תגובה

פז שפירא
    11/08/2014

הי אירית,

מדובר בתופעה פיזיולוגית העלולה להתרחש כאשר ילדים כועסים ובוכים, או כשהם מקבלים מכה.זוהי תופעה שאינה מסוכנת לילד וחולפת. יחד עם זאת היא כמובן מאוד מפחידה את ההורים.

כיום ההמלצה הרפואית היא באמת לא להגיב ולהמתין עד שהאירוע, שהוא קצר ביותר, יגמר. מה גם שככל הנראה ישנו מרכיב רגשי והתנהגותי בתופעה ומומלץ שלא לתת להתנהגות חיזוקים חיוביים.

אני ממליצה לדאוג שביתך לא תיפול או לחבל בעת שמתרחשת עצירת הנשימה ולמצוא דרכים עבורכם לעבור את האירוע המפחיד באופן הרגוע ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו