למה מדלגים על פניות?????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה מדלגים על פניות?????
    דנה
    15/04/2008

שלום רב ,
    בני הבכור בן 3.5 (בעוד כחודש אני אמורה ללדת את בני השני) והוא ילד נבון ומפותח מאוד . יחד עם זאת הוא נכד ראשון ונין ראשון כך שזוכה להרבה תשומת לב ופינוק מכל המשפחה המורחבת .
    בני אוהב מאוד הצגות לילדים ואף בנינו לו בבית במה עם תיאטרון קטן.
    הבעיה היא שבכל פעם שאני לוקחת אותו לפעילויות עם ילדים אחרים (ימי הולדת של ילדי חברים , אחה"צ לגן שעשועים , או מפגש עם חברים וילדיהם) בני נדבק אליי ואל בעלי , לרב מתבכיין ונראה כי הוא חושש ממגע או קשר עם ילדים שאינו מכיר , הוא תמיד נראה מפחד , אינו מוכן לשחק ובמקסימום מבקש לעשות הצגה (כלומר להינעל בדבר היחיד שהוא אוהב ולהתנתק מהסביבה)
    הדבר מצער אותי מאוד בכל פעם מחדש וגם מאוד מדאיג במיוחד לאור העובדה שכל יתר הילדים משחקים זה עם זו ורק בני נשאר בצ.ואני חוששת מאוד לעתידו החברתי .
    יש לציין שבגן הגננות מעידות שהוא משתלב היטב חברתית אך הוא בין הילדים הגדולים ויש הרבה ילדים קטנים ממנו .
    מה עליי לעשות? כיצד אוכל לחזק אצלו את הבטחון העצמיולגרום לו לרצות לשחק עם ילדים אחרים ? סליחה על אורך ההודעה אך אני פשוט מודאגת ואובדת עצות.
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה מדלגים על פניות?????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו