מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת שנתיים-סרבנית אוכלרוית18/08/2014
שלום
הבת שלי בת שנתים ושלושה חודשים,לא מוכנה לטעום דברים חדשים
היא לא אוכלת פירות וירקות,אחרי שהיא חוזרת מהגן רוצה רק קורנפלקס עם חלב
אני רוצה שהיא תאכל דברים מזינים,מעדנים לא אוכלת,היא אכלה אבל הפסיקה עם זה
גבינה צהובה היא אוכלת וביצה רק את החלבון וחביתה
בגן היא אכלה יפה,עכשיו היא בחופש ולא רוצה לאכול מה שאני עושה כמו עוף עם ירקות
קוסקוס ,היא לא רוצה לגעת
אני לא יודעת מה לעשות
קונצים לא עוזרים
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
רוית18/08/2014היא לא אוכלת תפוח אדמה ואוהבת מאוד פסטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת שנתיים-סרבנית אוכל - תגובה
פז שפירא23/08/2014הי נועה,
ברמה התזונתית, נראה שביתך בעיקר אינה צורכת ויטמינים. האם ישנה דרך כיפית לתת לה מזונות המכילים זאת, אולי במיצים, אולי בגלידה ביתית עם פירות? אולי בתוספים? תוכלי להתייעץ עם תזונאית ילדים שתוכל להכווין אותך לגבי מאכלים טעימים וכיפים שדרכם תוכל ביתך לצרוך ויטמינים.
ברמה הפסיכולוגית, כיוון שאת מספרת שביתך אוכל היטב בגן והקושי הוא בבית, ככל הנראה מדובר כאן במאבק כוחות מסויים שנקלעתן אליו. הדרך הטובה לנהוג במקרה כזה הוא להפחית את הלחץ הקיים סביב הנושא של אוכל ואכילה. תני לביתך לאכול את הדברים שהיא אוהבת, בדקי כאמור אם ישנם דברים נוספים שאולי ניתן להוסיף שהם נעימים וכיפיים. הציעי פעם אחת בארוחה משהו אחר אך אם ביתך לא מעוניינת אל תמשיכי להציע, אל תכעסי או תראי לה שזה מפריע לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)