מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוב הזמן בביתליהיא21/08/2014
שלום לכם,
בני בן ה-6.5, בן זקונים ואח לבת 20 ואח לבן 17 אוהב את הבית ומעדיף להישאר בו. גם שנפגש עם חברים יותר אוהב שיבוא אליו מאשר ללכת לאחרים. מאז הלחימה בעזה התופעה התגברה ופחות מוכן לצאת מהבית (מבינה ממנו שרוצה מקום שקרוב לממ"ד ומאוד מבינה אותו). הקושי שאתו אני מתמודדת הוא התעסקות שלו שעות במחשב, במשחקי מחשב בטלויזיה וכו'. אין ממנו קריאות כמו משעמם לי, בואי תשחקי איתי וכו'.
שאני מציעה לו ללכת לגינה הציבורית או למקומות אחרים אני נתקלת בסירוב ממנו. בימי הרגיעה "לא ויתרתי" ויצאנו למקומות בילוי עם מים, אתגרים וחברים שהוא אוהב.
השאלה שלי אליכם האם זה סביר ותקין הרביצה מול משחקי המולטימדיה ואם לא מה כן ניתן לעשות? גם אני מאוד אוהבת את הבית שלי (שקט, מטבח וכו') כך שמה שבאמת מפריע לי זה האם הגישה שבה אני נוקטת ומניחה לו לעשות מה שהוא אוהב נכונה? שם אני חשה בחוסר נוחות.
תודה רבה לכם.
ליהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוב הזמן בבית - ממתינה לתשובה
ליהיא28/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב הזמן בבית - תגובה
פז שפירא03/09/2014הי ליהיא,
בעולם הטכנולוגי שבו אנו חיים זה מאוד נפוץ שילדים נמצאים זמן רב מול מסכים (טלויזיה, מחשב, סמרטפון ועוד). מומחים בתחום ממליצים להתעסק פחות בצמצום הזמן שבו הילדים נמצאים מול מסכים ומציעים לנסות ולוודא שהפעילויות החשובות בעיני ההורים יתקיימו. כלומר, לא כדאי להתאמץ כדי שהילד יהיה 3 שעות מול מסכים במקום חמש, אלא כדאי להקפיד על פעילויות חשובות כמו ארוחה משפחתית, פעילות בחוץ פעמיים בשבוע, פגישה עם חבר פעם בשבוע וכו'. זאת על פי הערכים והדברים החשובים לכם כהורים. אני מציעה לתכנן עם בנך את הפעילויות האלה בזמנים קבועים (רצוי שרובן יתקיימו מייד לאחר הלימודים ולפני שהוא נכנס לעינייני המחשב והטלוויזיה).
מעבר לכך, חשוב שתהיי מעורבת בתכנים אליהם בנך חשוף. התענייני באופן לא שיפוטי ובאופן המעמיק ביותר לו את מסוגלת. חווי את דעתך על תכנים לא ראויים ובמידת הצורך הציבי גבולות בעניין זה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
