רוצה רק אבא אחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה רק אבא אחד
    דודי
    22/08/2014

שלום לכולם, אני אב גרוש עם ילדה בת 6 שחייה עם אמא שלה, לצורך העניין נקרא לה חגית (שם בדוי), חגית התחתנה לפני 8 חודשים, אין לי בעיה עם העניין החיים ממשיכים ואני אף מפרגן, אך משנכנס בעלה של חגית לחייהם של גרושתי והילדה שלי, הילדה מבולבלת מאוד, היה מקרה בו היא סיפרה לאחד הילדים בגן שיש לה 2 אבות, הוא צחק עליה וזה הכניס אותה לטראומה, היא לא רוצה שאבוא איתה ליום הראשון של כיתה א' היא לא מעוניינת להראות איתי בציבור כדי שלא יראו אותה איתי החברים שלה, אני מאוד מתוסכל ולא יודע מה לעשות ואיך להתנהג. אני שומע שיחות של הילדה עם אמא שלה והיא ממש בוכה רק מההצעה שאני אהיה איתה ביום הראשון של הבי"ס, מאידך גיסא כשהיא איתי בימים שאני רואה אותה היא לא עוזבת אותי לרגע וכל הזמן מחדדת לי שאותי היא הכי אוהבת והיא רוצה להשאר רק איתי וכו'.
    כשבעלה של חגית מגיע לבית ויש לה חברים בבית היא מציגה אותו כאבא שלה ומתרפקת עליו מחבקת אותו והכל כדי שיהיה ברור שיש לה אבא והוא בבית, מצד שני כשאין לה חברים בבית היא קוראת לו בשמו הפרטי ומתייחסת אליו כאל עוד אדם שנמצא בבית.
    אני חלילה לא בא בטענות כלפי מישהו כי קודם כל אני לא יודע מה קורה פה, או איך זה הגיע למצב הזה דבר שני אני לא יודע מה לעשות.. אני מפחד לאבד אותה לגמרי, אני לא רוצה להיות מחוץ לחיים שלה
    מה אני עושה? למי אני פונה?
    תודה מראש לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה רק אבא אחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה רק אבא אחד - תגובה

פז שפירא
    23/08/2014

הי דודי,

לא נשמע מתיאורך שהיחסים עם ביתך מתדרדרים כרגע באופן משמעותי, שהרי אתה מספר שכשהיא איתך היא מאוד נהנית להיות בחברתך. נשמע שמדובר יותר על בלבול של ביתך הנוגע להגדרת היחסים בינה לבינך ובינה לבין בעלה של חגית ולאופן שבו היא מציגה אותם בפני אחרים.

לפני שאמשיך להשיב, מעניין אותי לדעת מה טיב הקשר שלך עם גרושתך. האם זהו נושא שתוכלו לשוחח עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו