בן שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים
    יעל
    23/08/2014

הבן שלי שנתיים. ילד עקשן כשלאחרונה אומרים לו את המילה "לא" הוא צורח מעמקי נשמתו.. לא רוצה בנוסף ללכת ברגל, רוצה שניקח אותו על הידיים וגם אם לא אז מתחיל לצרוח ולא מוכן להמשיך ללכת. בנוסף הוא נראה לעומת ילדים אחרים בני גילו חסר בטחון. זה מתבטא בזה שהוא בהתחלה קפוא/המום ובדרך כלל לאחר מכן מפשיר וגם זה לא תמיד. כואב לי לראות ילדים בני גילו שאומרים לו "לך מפה" "זוז" והוא לא מגיב. עד גיל שנה היה איתי בבית ולאחר מכן שמתי אותו במשפחתון 3 ימים בשבוע. אני מוצאת את עצמי מתוסכלת גם מההתנהגות שלו כשאומרים לו לא וגם שהוא נראה חסר בטחון ולפעמים מוציאה את זה עליו. אני אובדת עצות. איך אפשר לעזור לו? חשוב לציין שתמיד אני חושפת אותו לסביבה של ילדים. עכשיו אני צריכה לחפש לו מסגרת חדשה והייתי רוצה לקבל דיעה לאור הדברים שסיפרתי, האם לרשום אותו לגן עם 25 ילדים ו2 סייעות או למשפחתון עם 5-6 ילדים? גן עם 25 ילדים עושה עליי רושם שהוא ילך לאיבוד שם ועוד יותר יחמיר את המצב אבל מצד שני מה יהיה כשילך לגן עירייה בגיל 3. אשמח לקבל דיעה בעניין. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים - תגובה

יאיר סהר
    05/09/2014

שלום יעל,
    תחילה אני מצטער על העיכוב בתשובה, כנראה שפספסנו את הפניה שלך.

את מתארת שני מצבים מורכבים, במיוחד בשל גילו של בנך.
    האחד והמהותי יותר בעיני, הוא התנהגותו של בנך, ומערכת היחסים שנוצרת ביניכם לאור התנהגותו.
    בנוגע לשאלה לגבי הגן / משפחתון, אני מניח שהיא כבר לא רלוונטית.
    אשמח לשמוע ממך מה החלטת לעשות, מה המצב מבחינת התנהגותו כעת והאם חל שינוי כלשהו, כדי שאוכל להתייחס באופן מדויק יותר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו