טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת הארבע עקשנית מאד. היא בעלת דעה עצמאית וקשה לשכנע אותה לעשות דברים בדרך שלי. אם אנו מסרבים לבקשה שלה היא יכולה לבכות במשך שעה שלמה. הדבר הופך לעיתים קרובות את השהות במחיצתה לבלתי נסבלת , היא מסוגלת להרוס בילויים משפחתיים בנדנוד בלתי פוסק והופכת אותי לעצבנית. אציין כי יש לי עוד שני ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלוםלך. לא כ"כ הבנתי ממה שכתבת מה את מבקשת. בכל זאת, הייתי ממליצה ללכת להתייעץ עם איש מקצוע, על מנת לרדת לשורש הקושי בקשר ולנסות למצוא את דרך המלך. עצמאות אינה בהכרח מילה גסה. להיפך, היא יכולה לסייע לביתך בהרבה תחומים. זה יקל על ביתך ועליכם. כתבת שיש לך עוד שני ילדים, אז כדאי לזכור שכל ילד הוא שונה. בהצלחה שרון באומל פסיכולוגית קלינית - מומחית לגיל הרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד