ילדה בת שנתיים-תלישת שיער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים-תלישת שיער
    רוית
    26/08/2014

שלום,
    רציתי לדעת איך להתמודד עם בתי בת השנתיים,ילדה מקסימה
    לגבי זה שהיא תולשת שיערות במשך כמה חודשים ומכניסה לפה,זה בא מתוך שיעמום
    כשהיא במיטה מחכה שאתן לה את הבקבוק,או כשהיא יושבת על הכיסא ומחכה שאתן לה לאכול וזה גם קורה כשהיא לא ישנה חזק אז היא מתעסקת עם השיער,זה ממש מפריע לי,אני חוששת שתהיה לה סתימת קיבה,בלילה בעקבות זה שהיא לא ישנה חזק ומכניסה שיערות לפה,היא משתעלת המון,אני לא יכולה להתעלם מזה ולא להעיר לה ביום בצורה עדינה.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות!!

בבקשה עזרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שנתיים-תלישת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה זה ממש חשוב

רוית
    28/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת שנתיים-תלישת שיער - תגובה

יאיר סהר
    29/08/2014

שלום נועה,
    תופעה של תלישת שיער אינה חריגה בגילאים צעירים, ופעמים רבות הרגל זה מסתיים עד גיל 5.
    הנטייה היא לראות בתופעה זו כביטוי לחשש ואי נוחות. את מציינת שיעמום - יתכן שזו גם הסיבה.
    למעשה, אין טעם להעיר לה על כך, שכן כל הערה שהיא מחזקת את ההתנהגות - שהרי מדובר בהתנהגות שמייצרת תגובה ותקשורת עם אמא.

למרות שלא ניתן להתעלם, ניתן להחליט שלא להגיב, וזו גם עצתי.
    במקביל, מומלץ לכגשת לרופא ילדים ולהתייעץ לגבי הסיכון הבריאותי ממנו את חוששת.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו