מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות מדאיגהחגית חיון26/08/2014
שלום אני אמא לשלוש בנות.הבת שלי בת שנתיים השנייה בבנות
אם התנהגות מוזרה.
היא חובטת את הראש בקיר,בארונות,בדלתות,מרביצה לעצמה אם דברים כמו סיר בישול.ושאני רוצה להרגיעה אותה בזמן שהיא חובטת אני מחבקת אותה היא שפוט ממשיכה לחבוט היא שברה לי את האף פתחה לי את השפתיים שברה לי שני שיני ח ם קידמיות.שהיא עושה צרכים כמו צוואה היא שפוט משחקת בצוואה מורחת אותה אפילו אוכלת אותה.נסינו בכול דרך למנוע ממנה להפסיק אך זה הולך ומחמיר.
היא זורקת המון חפצים לפני שבוע הכנתי לה בקבוק דיסה היא פשוט זרקה את הבקבוק על קטנה שלי בת השנה ופתחה לה את הראש.לפני חודשים היא נשכה את אחותה הקטנה בזמן שישנה בעגלת תאומים ברגל הקטנה נבהלה מתוך שינה איבדהלי הכרה.הוא תוקפת.היא לא מדברת רק עכשיו התחילה לעשות צעדים יש לה עיכוב רב תחומי.ופיגור קל.היא ילדה חכמה נבונה חקיינית.היא קיבלה טיפול להרגעה טיפות ניופנטיל היא צריכה להגיע לה 9 טיפות ליום שלוש טיפות בוקר צהרים וערב
שהתחלנו את הטיפול הילדה נכנסה לחרדות כול דבר היה מפחיד אותה מכול דבר קטן הייתה בוכה הייתה ישנה המון אני דואגת מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מדאיגה - תגובה
פז שפירא02/09/2014הי חגית,
את מתארת שביתך סובלת מפיגור קל ומעיכוב רב תחומי. האם היא אובחנה? באיזו מסגרת היא נמצאת? האם אתם מקבלים הדרכת הורים במסגרת זו?
אני שואלת זאת כי אם היא מאובחנת ונמצאת במסגרת המתאימה לה, ייתכן ותוכלו לקבל את ההמלצות הטובות ביותר מהצוות המטפל המכיר אותה.
אנא השיבי לי כדי שאוכל להמשיך ולענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאמא מודאגת
חגית חיון04/09/2014הבת שלי התחילה במעון שיקומי ב1.9 מעון בשם בית גיא בנתניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאמא מודאגת - תגובה
פז שפירא05/09/2014הי חגית,
במוסדות שיקומיים אמורה להיות תוכנית טיפולית ייחודית לכל ילד, הכוללת מטרות חינוכיות והתפתחותיות והמשובצים בה טיפולים מסוגים שונים. אני מציעה להיפגש עם המנהל/ת ועם הצוות החינוכי, לשמוע על התוכנית הטיפולית של ביתך וכמובן לדבר על האופן בה את תופסת את המטרות הטיפוליות.
בדקי אם התוכנית הטיפולית כוללת הדרכת הורים. בדרך כלל אין תוכנית טיפולית שאינה כוללת הדרכת הורים. אם בכל זה זה לא כלול בתוכנית, בררי האם מגיע לך הדרכת הורים דרך סל השיקום של ביתך. הדרכת הורים היא מאוד משמעותית עבורך כדי לדעת כיצד להתנהל עם ביתך ולחזק אותך וכדי לקבל מקום משלך בהתמודדות עם הקשיים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)