טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני קצת מתלבטת ואשמח ליעוץ: אנחנו גרים בנתיבות ו2 הבנות שלי עברו קיץ לא פשוט. ביום ראשון יש לנו פה הרצאה של חני נחמיאס שאני אוהבת וגם הילדות והיא מרצה בחינם פה בבנק מזרחי. היא אמורה לדבר עם הילדים על הרגשות שלהם ולדעתי זה רעיון טוב לקחת אותן לדבר ולשתף ולהנות קצת. ההתלבטות היחידה שיש לי אם זה עדיף לדבר על עכשיו או להניח לזה טיפה? אני לא רוצה שידחיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי על המענה המאוחר. אני מבינה שהשאלה לגבי המופע אינה רלוונטית. אולם, באופן כללי להערכתי דווקא רצוי מאוד לדבר על הרגשות בזמן שמתרחשת התקופה הקשה ומייד לאחריה. זה יכול בהחלט לאוורר, לגרום לתחושה נעימה ולא להשאיר לבד עם רגשות קשים.
בהצלחה ובתקווה לתקופה שקטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד