טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי בני בן שנה ו 3 חודשים נכנס זה עתה (יומיים) בפעוטון. אנחנו חושבים על מעבר דירה בעוד חצי שנה ככה ואני חוששת לשבור לו את הביטחון ולהעבירו לגן חדש באמצע שנה. עד שהכיר שיגרה חדשה ולמד להסתגל אליה פתאום להעבירו באמצע שנה. אשמח שתסבירו לי את ההשלכות אם אעביר אותו. אשמח למעט הארה . אני כמובן ממש נגד ולא חושבת שזה נכון לבני . אשמח לדעת מבחינה פסיכולוגית כיצד זה משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין תשובה אחת נכונה בעניין זה. מצד אחד, יש חשיבות לקשר מתמשך עם הדמויות המטפלות. ומצד שני, יש הטוענים שבאמצע השנה ההסתגלות עשוייה להיות קלה, שכן צוות הגן פנוי לשילוב ילד בגן יותר מאשר בתחילת השנה. ההחלטה צריכה להילקח תוך התחשבות בכלל הצרכים המשפחתים שלכם. אם המציאות מחייבת אתכם לעבור דירה באמצע השנה תוכלו לעשות זאת, כאשר הדבר החשוב ביותר הוא שתהיו בטוחים ביכולת של הילד שלכם לצלוח את המעבר ותשדרו לו זאת.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד