מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוצפהחסוי01/09/2014
שלום,
יש לי בן בן 5 ובת בת 4
ילדים מקסימים וטובים שמאוד גדלו והתבגרו בתקופה האחרונה
שני דברים חדשים שאני מתמודדת מולם לאחרונה הם חוצפה ותנאים
יש פעמים שהם לא מקשיבים לי, לפעמים צוחקים לי בפנים, כך שאני צריכה להרים את הקול כדי שיבינו שאני רצינית.
או כשאני אומרת משהו עונים לי בתנאים אם תעשי ככה אני אעשה ככה
אני מניחה שזה שלב התפתחותי אבל כשזה קורה (די הרבה לאחרונה) זה מרגיז
איך נכון להגיב על חוצפה ? ומה עונים כשמציבים לי תנאים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוצפה - תגובה
פז שפירא02/09/2014שלום,
ילדים מבינים טוב יותר דברים מוחשיים ולומדים יותר ממעשים מאשר מדיבורים. נשמע שנוצר מצב שלמילים שלך אין מספיק השפעה וכתוצאה מכך את מגבירה את קולך.
רצוי לנסות ולהפגין שליטה, על ידי כך שתבקשי משהו (תוכלי להגדיר לעצך את מספר הפעמים שאת חוזרת על דברייך עד שאת מתחילה לפעול. כדאי לא להגיע למצב שבו את נאלצת לצעוק) ואם ילדייך לא עושים זאת יהיו לכך השלכות ממשיות. למשל, אם את מבקשת מהם לאסוף צעצועים והם לא עושים זאת, תוכלי לחכות שהם יבקשו ממך משהו ואז להסביר שאת רוצה להתחשב בהם אם הם יתחשבו בך ויעשו את מה שביקשת קודם לכן.
לגבי הצבת התנאים, לא כדאי להתייחס לכך לדעתי אלא להתמקד בבקשה שלך מהם. איני יודעת מה את מבקשת מילדייך ואשמח אם תוכלי לפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)