גן חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן חדש
    עדי
    02/09/2014

ביתי בת שנה ושמונה ילדה מאוד שמחה חברותית ואנרגטית. היתה עד עכשיו אצל מטפלת עם עוד ילד .
    מאתמול נכנסה לגן פרטי של 38 ילדים 6 תינוקות והשאר 32 בטווח הגילאים שלה .
    התגובה שלה שהיא בשוק ירדה לה כל השמחת חיים לא בדרך כלל היא ילדה שמביעה רגשות מאתמול היא ממשך קפואה בקושי מגיבה לא מפגינה רגשות לא בוכה לא מחייכת ממש כלום.
    איך אני יודעת שהגן הזה טוב בשבילה?הגננת אומרת היא מקסימה וכו... כמובן כי היא שקטה(שלא אופייני לה) ולא בוכה כמו שאר הילדים אז ברור שהיא מקסימה.
    אתמול הייתי איתה שעתיים ואח"כ נשארה שעה לבד ובאתי לקחת אותה.
    היום הייתי איתה שעה ולאחר 3 שעות ב12 המטפפלת שלה לקחה אותה אליה הביתה לשינה .בנתיים בימים הראשונים אני שמה אותה חצי יום עד שתתרגל.
    אשמח להכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן חדש - תגובה

פז שפירא
    02/09/2014

הי עדי,

אני יכולה להבין את הקושי שלך, זה מאוד לא פשוט לראות את הקושי של ילדתך ולצד זאת להיות חזקה בשבילה. אני משערת שכאשר בחרת את הגן היית שלמה עם כך וכעת עולים הספקות. צריך לזכור שזה עדיין מאוד מוקדם לדעת מה יהיה בהמשך. התגובה של ביתך היא נורמלית ומתאימה למצב. נסי לשדר לביתך שזה מקום טוב והשתדלי להקרין ביטחון.
    המתיני תקופה של כחודש וראי מה קורה. אם עד אז ביתך לא תסתגל התייעצי בעיניין שוב.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו