גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן
    לילי
    08/09/2014

שלום ביתי בת שנה ו-10 התחלנו את השנה בגן חדש עם אותם ילדים משנה שעברה
    בעת הפרידה בוכה מאוד לדיברי המטפלות לאחר מיכן נירגעת כליל ולא בוכה כלל במשך היום
    בגן הקודם שהיה המיסגרת ראשונה שלה היה חודש קשה ולאחר מיכן רצה כל יום לגן בשימחה רבה
    מה עלי לעשות? הבכי הזה הורג אותי בבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן - תגובה

פז שפירא
    23/09/2014

הי לילי,

ההסתגלות לגן יכולה להיות קשה להורים ולילדים ונשמע שאת חרדה לביתך ומאוד רוצה להפחית מהקושי שלה.

נסי לדבר עם ביתך כל יום לפני שאתן מגיעות לגן ואימרי לה מה יקרה. למשל – "אנחנו נלך עכשיו לגן, נשחק בבובות, אגיד לך שאני הולכת, אתן לך נשיקה ואלך". בגן, עשי בדיוק מה שאמרת, באופן קצר וממצה, עם כל הקושי הרב שבדבר.

כמו כן, בבית נסי לדבר על הגן, לספר לה על הקשר הטוב שלך עם הגננת, על היחס הטוב של הגננת כלפיה, ולהגיד לה כמה את שמחה שהיא נמצאת בגן. למשל, תוכלי לומר: "שמעתי היום מהגננת ששיחקת בלגו, איזה יופי, כמה משחקים יפים יש בגן החדש"/הגננת סיפרה לי שאת ילדה מאוד טובה ושהיא אוהבת אותך".

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו