טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם, אני אובדת עיצות לגבי הבן שלי שהוא בן 5 ואיני יודעת למי לפנות לגבי בעיות ההתנהגות שהחמירו לאחרונה: הילד לא מצליח להתמודד עם "לא". הוא כועס, מעיף דברים, פותח דלת באמצע נסיעה, בורח מהבית לרחוב. רגיש מאוד, נעלב בקלות ולא שוכח שנפגע, ביישן ולא יוצר קשר אלא אם כן פונים אליו, עצור מאוד-לא מספר מה מפריע לו רק אחרי שנרגע. צועק בבית, לא רוצה ללכת לגן. ההתנהלות היום יומית בלתי אפשרית אני מיואשת. למי צריך לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לפנות להתייעצות עם ידי איש מקצוע מתחום הטיפול. בדקי אם שירות זה ניתן במסגרת המרפאה להתפתחות הילד. לפעמים ניתן לקבל שירותים אלה דרך קופת החולים. בכל אופן, בין אם דרך קופת החולים ובין אם באופן פרטי כדאי להתייעץ עם איש מקצוע מתחום הטיפול שיוכל לתת לכם הדרכת הורים או התערבות אחרת במקרה הצורך.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד