צחצוח שיניים לילדה בת שנתיים וארבע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צחצוח שיניים לילדה בת שנתיים וארבע
    רוית
    11/09/2014

שלום,
    הבת שלי מסרבת לצחצח שינייים,
    ממש קשה לי עם זה,אני מדברת אליה בצורה יפה ומסבירה לה שכל הילדים מצחצחים שיניים וזה חשוב,מראה לה שאני מצחצחת שיניים,היא מורחת את הזמן בבוקר למרות שאני מבקשת הרבה פעמים,ואז מתחילה התקיפות מצדי ובקול אסרטיבי אני פונה אליה שתבוא,והיא לא באה,לצערי אני צריכה להפעיל כוח שזה לא עוזר לי,אני משכיבה אותה על הספה,היא בוכה וכהפה פתוח אני מכניסה אתה המברשת ומצחצחת קצת אבל היה מתהפכת ולא נותנת לי,היום בבוקר במשך עשר דקות זה היה כך,הייתי אצל רופאת שיניים והיא אמרה לי שיש לה דלקת,אני לא יודעת מה לעשות?אני רוצה להקפיד על צחצוח אבל יש הילדה לא נותנת לי,מה לעשות,אני ממש מתוסכלת,בבוקר אני ממהרת לעבודה ואני לא יכולה יותר מדיי להתעקב
    ממש לא נעים לי המלחמה הזו וכואב לי הלב שאני מפעילה כוח שבעצם לא עוזר לא לי ולא לה
    מחכה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צחצוח שיניים לילדה בת שנתיים וארבע - תגובה

פז שפירא
    14/09/2014

הי יעל,

אפשר להבין את הכאב והתסכול שלך. מצד אחד את רוצה לדאוג לבריאותה של ביתך ומצד שני את לא רוצה לנהל איתה מאבק כוחני סביב עניין זה.

נסי, למרות המתח סביב הנושא להפוך את כל העניין לכיף. נסי ללכת איתה לקנות לה מברשת ומשחה, תני לה לבחור אותן (יש משחות ומברשות עם כל מיני דמויות שאולי היא אוהבת). אם זה ימצא חן בעיניה, תוכלי לתת לה לבחור גם לך מברשת ומשחה ואמרי לה שבערב אתן תצחצחו שתיכן עם המברשות שהיא בחרה לכן. נסי גם לתת לה לבחור פרס קטן שהיא תקבל אחרי הצחצוח (מדבקות שהיא אוהבת או משהו בסגנון).

כמו כן, אם ביתך לא תסכים לצחצח, חזקי אותה על התחלת הפעולה. למשל אם היא מסכימה לאחוז את המברשת אמרי לה איזה יופי שהיא התחילה. בפעם הבאה חזקי אותה אם תסכים להכניס את המברשת בפה ולטעום את המשחה המתוקה. וכן הלאה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו