טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לתאומים בנים בני שנתיים וילדה בת שלוש וחצי. אחד התאומים מכה את אחיו ואחותו, בעיקר מושך בשערות ולפעמים נושך אני כועסת ואומרת " שאני לא מסכימה ואסור" אבל הוא רק צוחק יותר ומתלהב. איך אפשר בגיל כזה שהם עוד לא מדברים להעביר מסר ברור. אני ממש לא יודעת מה לעשות. תודה רבה מראש ג'סיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמע שאת מעבירה מסר ברור ובצורה אסרטיבית לבנך. כדאי להוסיף מעבר למלל שלך גם פעולה שכן ילדים ובעיקר צעירים מבינים כללים בעיקר על ידי תגובות ממשיות של ההורים. כדאי, כאשר בנך מכה את אחיו ואחותו, להעביר את המסר המילולי באופן קצר ולאחר מכן לקחת את אחיו ואחותו, להרחיק אותם ממנו ולהקדיש להם תשומת לב (למשל לחבק אותם ולנחם אותם על המכה שקיבלו). כך, יוכל להבין שהוא לא מקבל תשומת לב יתרה כשמתנהג באופן לא יפה.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד