מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השקמה בבוקררינת30/09/2014
ביתי בת ה5 מתעוררת עם שעון מעורר היא ישנה בחדר שלה היא אוהבת להעיר אותנו בצורה כזאת.מה שקורה אחרי ההתעוררות מתחילה המלחמה היא לא מוכנה להחליף בגדים לא מוכנה לצחצח שינים ולא מוכנה לאכול ארוחת בוקר
ניסיתי קודם שתאכל ואז להחליף בגדים ניסיתי כמעט כל דרך שעולה לי ותמיד אנחנו מאחרים ותמיד היא יוצאת מהבית בבכי
יש לה הסעה שלוקחת ומחזירה אותה
נמאס לי ונראה לי שקשה לה שאני כועסת עליה כל בוקר מה עושים?למי יש עצה איך לארגן ילדה בת 5בלי מלחמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השקמה בבוקר - תגובה
פז שפירא10/10/2014הי אוסנת,
זה נשמע מאוד מתסכל להתחיל כל בוקר במאבק. כדי שאוכל לייעץ לך אנא השיבי על השאלות הבאות: אמרת שניסית כל דרך שעולה לך, האם תוכלי לפרט מה ניסית? מה ביתך אומרת, מדוע אינה רוצה להתארגן ומה מפריע לה? כמה זמן לפני שההסעה מגיעה היא מתעוררת?
אנא השיבי ואוכל להמשיך לייעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת18/10/2014אנחנו מתעוררות שנה ורבע לפני שאנחנו צריכות להיות בתחנה.מה שקורה היא אמורה להחליף בגדים לסרק את השער וללכת לאכול ואחרי זה יש לה זמן למה שהיא רוצה
כמובן שזה מלחמה רק להחליף בגדים
ולפעמים יוצא שאני מתחילה להבטיח לה דברים אפילו לצאת מדעתי בבוקר
מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פז שפירא18/10/2014כדאי קודם כל לדבר איתה, לא בבוקר ובזמן שהיא רגועה ולנסות לברר מה מפריע לה ומדוע היא לא רוצה להתארגן בבוקר. אולי יש משהו שהיא תגיד שיעזור לך להבין מה כדאי לשנות על מנת לעזור לה ולך בעניין.
שנית, אפשר לחשוב על פתרונות פרקטיים כדי לקצר את זמן ההתארגנות בבוקר. למשל, להסתרק בערב וללבוש בשינה את הבגדים שלובשים למחרת, לתת לה משהו שהיא תוכל לאכול בדרך במקום ארוחת בוקר בבית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)