התנהגות מוזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • התנהגות מוזרה
    תמי
    30/09/2014

    לפורום שלום,
    בני בן ה 8.10 במהלך הבערך שנתיים אחרונות לוקח מבתי הקטנה בת ה6 את הבגדים שלה כגון :גרביונים , חצאיות , טייצים ומתחת למיטה לובש אותם בלילה.
    לפני כשנה כשראיתי זאת אמרתי לו שלכל אחד יש בגדים משלו ולא לקחת יותר.
    לציין שהוא פוחד בלילה מחלומות וגנבים. הוא גם שם במיטה חרבות, סכינים מפלסטיק כמובן... טוען שזה עוזר לו .
    אני ממש דואגת שאין לו סטיות מיניות. האם זה טבעי? האם יש מקרים כאלו?
    מה עליי לעשות. מצד אחד אני לא רוצה לדבר יותר מדי על זה כדי לא להחמיר המצב ומצד שני אני דואגת ...
    אודה לתשובה דחופה.
    לילה טוב.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מוזרה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • התנהגות מוזרה - תגובה

    פז שפירא
    10/10/2014

    הי תמי,

    ייתכנו סיבות שונות לרצון של בנך ללבוש את הבגדים של אחותו. ייתכן שהוא רוצה להרגיש איך זה להיות היא, ייתכן שהוא רוצה להתחפש, ייתכן שהוא סקרן לגבי זהותו המינית. הרצון ללבוש בגדי בנות הינו נורמאלי.

    מעניין שבנך בוחר ללבוש את הבגדים בלילה, הוא כנראה חש שהוא עושה משהו שאינו מקובל בביתכם ועושה זאת בהיחבא.

    חשוב לומר שאין אפשרות לדעת כרגע מה יהיו נטיותיו המיניות של בנך בעתיד. עוד חשוב לומר שנטיות הומוסקסואליות אינן נקבעות על ידי התנהגות ההורים וגם אם כך יהיה זה מצב שלא תוכלי לשנותו.

    מה שכן תוכלי לעשות הוא ליצור עבור בנך אווירה מקבלת ופתוחה, שתגרום לו להרגיש טוב עם סקרנותו ועם הדברים שמרגשים אותו. פתיחות להתנסות ודיבור על הדברים המסקרנים אותו לא יעודדו לנטייה מינית כזו או אחרת ויאפשרו לבנך להרגיש שהוא אהוב בכל מצב.

    לגבי החרדות, טוב שבנך מצא דרכים להירגע. כדאי לבדוק אם הוא זקוק לעוד משהו כדי להירגע או אם זה מספיק לו.

    בהצלחה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו